Andrej (Gostilna išče šefa): Želi si spoznati pravo dekle

Želi si ustvariti družino.  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
11. 12. 2012

Simpatičnega zmagovalca Gostilna išče šefa Andreja smo večkrat slišali govoriti o dekletih izključno v množini. V resnici pa je povsem sramežljiv fant, saj pravi, da bi najverjetneje zbežal, če bi ga lovilo 5 deklet hkrati.

Fant, ki rad spi povsem gol in je odličen z besedami, ko je na mizi Lingo, nam je zaupal, da je v resnici povsem drugačen. "Biti družinski človek oziroma mož je zame največ kar sploh lahko dosežeš" nam je iskreno zaupal Andrej.

Savina zmagovalcu napoveduje uspešno leto
"Po kitajski astrologiji je Andrej gora, ki sedi na tigru, okoli sebe pa ima veliko vode. Ta voda so dekleta, ki povzijo z vseh možnih koncev. Zdaj bo naval velik, a to ga vseeno ne bo odvrnilo od njegovega začrtanega cilja. Njegov obraz nakazuje, da ga pravi uspeh čaka po 30 letu, to je zdaj, ker prihaja v to obdobje. Nehal se je mrščit, razprl je svoja krila in sprostil jetra," je o Andreju povedala Savina.

Slovenska solidarnost v resničnostnih šovih
Julijana in Andrej sta se spontano odločila, da bosta skupaj vodila gostilno, ki jo je v upravljanje ob koncu resničnostnega šova dobil Andrej.

"Ko sva prišla v finale sem rekla Andreju, da si ne glede na izzid želim, da bi skupaj vodila Gostilno. Vem namreč, da ga potrebujem, ker nimam pravega stika z gosti, on pa je na tem področju izjemen. Andrej se je strinjal in tudi Bine naju je videl kot dober tandem. On je zdaj šef gostilne, jaz pa šefica kuhinje." je ob koncu šova Gostilna išče šefa zadovoljno povedala Julijana.

Priporočamo