Andrej in Kristina: Najprej poroka, nato otrok

Andrej Murko in Kristina (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
5. 2. 2014

Zaljubljeni parček, zmagovalec prvega šova Gostilna išče šefa Andrej Murko in njegova Kristina, sta po končani zgodbi z Gostilno v Medvodah našla svoj novi dom v Kranju, nedaleč stran od gostilne, ki jo zadnje mesece Andrej uspešno vodi. Zaljubljeni parček smo obiskali v njunem novem domu.

Andrej in Kristina sta se v popolnoma nov blok preselila pred nekaj več kot pol leta. Kot prva stanovalca, čeprav v podnajemniškem stanovanju, sta dobila izredno lepo opremljen dom. Pohištvo je v temno rjavih odtenkih, stoli in sedežna v dnevnem prostoru pa so v karamelno rjavem odtenku.

"Popolnoma nič nama ni bilo treba prinesti v stanovanje, saj je bilo v celoti opremljeno, skupaj z veliko televizijo. Midva sva prinesla le posodo in posteljnino. Zelo sva zadovoljna tu. Čeprav smo v blokovskem naselju, je zelo mirno. Imava tudi svoje parkirišče in garažo, v stanovanju je talno gretje, skratka imava ves luksuz, ki si ga lahko privoščiva v enosobnem stanovanju na 44 kvadratnih metrih," nam zaupa srečni Andrej.

Parček premišljuje tudi že o naraščaju. Kristina, ki je velika tradicionalistka, odkrito pove, da si nekoč želi poroke: "Najprej prstanček, potem pa poroka. Rada bi se najprej poročila in potem imela otroka. Če se nama bodo načrti izšli, bo najprej štalca in potem kravca. Želiva pa si več otrok, tri otroke in tri pse, to so najine sanje."

Več o njunih načrtih za prihodnost lahko preberete v novi številki revije Lea, v kateri vas čaka tudi pestra fotogalerija njunega toplega doma.