Poročil se je Andrej Košak!

Vir: Story
4. 7. 2013

Priznani slovenski režiser Andrej Košak, ki se med drugim lahko podpiše tudi pod uspešne filme Outsider, Zvenenje v glavi in Stanje šoka, te dni kar žari od sreče. Na lepo soboto je še lepšo nevesto popeljal pred oltar, kjer sta si obljubila večno zvestobo.

Da je že nekaj časa v srečni vezi, je lahko ugotovil vsak, ki z Andrejem prijateljuje prek portala Facebook. Slike radostnega parčka so se namreč kar vrstile, prijatelji pa so mu čestitali za dober 'ulov'.

Sijoč zaročni prstan je Marija dobila aprila in takoj so se vsule pohvale in čestitke vseh, ki mu privoščijo srečo. No, kot kaže, pa sta se odločila za resnejši korak h kronanju njune ljubezni in 22. junija dahnila usodni da.

Glede na to, da je bila svatba v Makedoniji, je jasno, da so se mize kar šibile pod najrazličnejšimi dobrotami. Ni manjkalo praženih paprik, slastnih makedonskih sirov in seveda njihovih značilnih zelenjavnih prilog, ki jih poleg namazov obvezno spremljajo pite.

Kakšna je bila svatba, koliko je bilo povabljenih, kdo je manjkal in kdo je stal ob strani našemu režiserju, izveste v novi številki revije Story, za katero je Andrej spregovoril tudi o občutkih ob tej veliki odločitvi, svoji novi ženi in scenariju, kot ga lahko napiše samo življenje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 28/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 28/2013

Story Story 28/2013, od 03. 07. 2013