Andrej Milutinovič o veganih in vegetarijancih

Andrej Milutinovič o veganih in vegetarijancih (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Story
19. 12. 2017

"Nič nimam proti njim. Ne razumem le tistih, ki se iz etičnih razlogov odločijo, da ne uživajo nečesa, potem pa se oblačijo v usnjena oblačila, se vozijo na usnjenih sedežih v avtu. Če se gremo, se pojdimo do konca. Vsak naj se odloči po svoje, ampak naj se potem tega tudi drži, kot je treba," svoje razmišljanje o veganih in vegetarijancih razkrije dvakratni fitnes svetovni prvak in komentator šova The Biggest Loser Slovenija Andrej Milutinovič.

Sam je sicer velik ljubitelj živali, njegov pes Ronnie pa za zdaj še vedno ostaja njegova edina prava ljubezen. "Prepričan sem, da če človek ne mara živali, ne mara niti ljudi. Na splošno imamo Slovenci kar dober odnos do živali. Vesel sem, da lahko vsaj pse čedalje pogosteje vzamemo s seboj v trgovine, lokale in da se tudi pri nas to počasi spreminja, četudi je to v tujini že nekaj povsem običajnega," še doda.

Kdaj bo del srca podaril dekletu, pa še ne ve, saj pravo še čaka. Sicer ga pri dekletih pritegne predvsem obraz. "To je bolj pomembno kot telo, saj se obraza ne da spremeniti, medtem ko telo lahko vedno natreniramo. Oboje pa mi ne pomeni popolnoma nič, če se z žensko ne morem pogovarjati in ni splošno razgledana," razmišlja postavni športnik.

Foto: Igor Zaplatil

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 50/2017

Story 50/2017, od 07. 12. 2017