Andrej Murko odstopil z mesta šefa Gostilne!

3. 6. 2013

Andrej Murko si je v šovu Gostilna išče šefa, ki je jeseni 2012 potekal na POP TV, z največ glasovi gledalcev kot zmagovalec priboril mesto šefa gostilne. Z začetkom meseca junija pa Gostilna pri šefu ne bo več obratovala pod njegovim okriljem, saj se je Andrej odločil, da odstopa od mesta šefa.

"Moja zgodba z Gostilno je polna lepih spominov. Kot eden izmed manj izkušenih tekmovalcev v začetku šova se mi ji uspelo prebiti čez 10-tedensko bitko in v opravljanje dobiti Gostilno pri šefu. Moram reči, da sem se v vsem tem času resnično naučil ogromno, hkrati pa danes tudi dobro vem, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. Ta zahteva človeka celega, polno predanost in nenehno borbo.

Sam imam trenutno še nekoliko drugačne osebne prioritete v življenju, ki jih kot šef gostilne, ne zmorem realizirati. Kljub temu, da je gostilna tudi pod mojim vodstvom ostala profitabilna, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo. Vseeno bi se rad zahvalil vsem za priložnost, ekipi POP TV ter gledalcem in verjamem, da se z mojim odhodom obrača le list v zgodbi Gostilne pri šefu," je povedal Andrej.

Na PRO PLUS spoštujejo Andrejevo odločitev in Gostilno pri šefu ohranjajo v najemu. Z Andrejevim odhodom bo gostilna z junijem začasno zaprla svoja vrata.