Andrej Murko slekel srajco in navdušil dekleta

Vir: Story
8. 8. 2013

Zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa Andrej Murko je z nastopom v videospotu pevke Anay pokazal, da ga je preveč škoda samo za to, da stoji za štedilnikom. V omenjenem videu je namreč slekel srajco in pokazal svoje telo.

Ogled videoposta na portalu YouTube je menda zaradi tega skokovito narasel, Andrej pa se ob tem podatku samo namuzne. "Resno??? Bil sem prepričan, da je spot zanimiv bolj zaradi deklet in njihovih žgečkljivih prizorov. (smeh) Če je to res, pa sem seveda pozitivno presenečen," pravi.

Pevka, ki ga je povabila, da v njenem videospotu odigra glavno moško vlogo, je njegova prijateljica že zelo dolgo. Ponudba je padla nekega dne, čisto spontano, ob skodelici kave, in vabilo je sprejel z veseljem in takoj.

"Nekaj ljubko žgečkljivih prizorov"

Preden se je lotil snemanja, pravzaprav sploh ni vedel, kakšna bo njegova vloga. Scenarij je izvedel ob prihodu na prizorišče snemanja in režiser ga je z idejo, da si bo moral sleči srajco, malo presenetil.

Med snemanjem ljubezenskih prizorov mu ni bilo prav nič nerodno. "Pravzaprav gre za nekaj ljubko žgečkljivih prizorov. Spot pa ima nekoliko provokativen konec ...'' nam je zaupal.

Vabljeni k ogledu videospota:

Kaj na vse skupaj pravi Andrejeva punca Kristina, si preberite v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 33/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2013

Story Story 33/2013, od 07. 08. 2013