Andrej Rebula (Zvezde plešejo): V svojo punco se je zaljubil med plesom!

Andrej Rebula (Zvezde plešejo): V svojo punco se je zaljubil med plesom! (foto: pop tv) pop tv
Vir: Story
29. 4. 2017

Televizijski šov Zvezde plešejo je pod drobnogled javnosti postavil tudi Andreja Rebulo, profesionalnega plesalca iz Nove Gorice. Kako zelo pomemben je ples v njegovem življenju, pa priča tudi podatek, da je svojo srčno izbrano Majo Junčaj spoznal prav na enem od plesnih tečajev.

Njuna ljubezen se je rodila pred štirimi leti na plesnem tečaju svinga, ko so Majina očarljivost, razigranost in energija osvojile postavnega učitelja.

Ples ju je torej povezal in ples ju, tudi zdaj, še vedno združuje.

"Ples je že vse od malih nog moje življenje. Ko sva z Majo postala par, se je v plesne vode tudi ona podala z nekoliko bolj resnim namenom, saj se je prej z njim ukvarjala le rekreativno. Maja ima zelo rada otroke, zato je hitro odkrila, kaj jo veseli, in zdaj poučuje predšolske in šolske otroke v naši plesni šoli," nam je povedal Andrej, ki so ga k prvim plesnim korakom spodbudili starši.

Andrej Rebula

Ljubezen do plesa imajo v družini!

"Starša sta nekdanja plesna prvaka Jugoslavije, leta 1980 pa sta ustanovila plesno šolo Rebula, ki danes velja za plesno šolo z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Zadnjih sedem let vodim plesno šolo, seveda s pomočjo staršev, mlajšega brata in Maje," nam je pojasnil Andrej, ki se začetkov na plesnem parketu še kako spominja.

"Vsi trije bratje smo bili že od malih nog vpeti v plesna tekmovanja. Na začetku tako, da smo pobirali sodniške liste oziroma bili v pomoč pri lažjih organizacijskih opravilih," je povedal plesalec, ki vzor na plesni poti vidi tudi v uspešni zgodbi mame in očeta.

"Še vedno sta plesna sodnika, oba še vedno aktivno poučujeta in tudi z načinom učenja sta mi še vedno vzor. Ves čas mi kažeta smernice ..." je pojasnil in dodal, da so kot družina še vedno povezani tudi pri organiziranju velikih dogodkov.

Maja ga pride vedno gledati v živo

"Na leto v plesni šoli namreč organiziramo približno 12 maturantskih plesov, približno 25 mladoporočencev pa nam vsako leto zaupa pripravo koreografije za prvi poročni ples. Letos je za nami veliko lepih dogodkov, na katerih je bila neverjetna energija, in morda je k temu prispevala tudi oddaja Zvezde plešejo," je povedal in dodal, da družina sicer ni povezana le pri vodenju šole, ampak tudi pri navijanju v šovu.

Andrej Rebula

"Družina me nenehno spremlja, najbolj goreča podpornica pa je Maja, ki mi ves čas stoji ob strani in me vedno pride tudi gledat v živo," je povedal Andrej in dodal, da mu prav izbranka velikokrat priskoči na pomoč pri pripravah na oddajo.

"Ko potrebujem nekoga na drugi strani roke, da vidim, kako koreografija za oddajo deluje, nastopi Maja. Sicer pa mi tudi pri koreografiji svetujeta tako starejši brat kot tudi izbranka," pravi Andrej.

"Ko Andreja gledam na parketu, sem vesela, da je del tega projekta. Kar vidim ga, kako žari in pleše s srcem ter strastjo," pa nam je še povedala Maja.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story17/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 17/2017

Story 17/2017, od 20. 04. 2017