Andrej Škufca je na svojo družinico zelo ponosen, njegov sinček je že pravi korenjak!

1. 9. 2023
Deli
Andrej Škufca je na svojo družinico zelo ponosen, njegov sinček je že pravi korenjak! (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

V jesen vstopa delovno, a grejejo ga spomini na poletje s prikupno družinico ...

Andrej Škufca se je pridružil žirantom oddaje Slovenija ima talent, v žiriji je zamenjal Branka Čakarmiša, ki smo ga v tej vlogi gledali kar osem sezon. Zagotovo bo to za Andreja lepa dogodivščina, saj bo v odlični družbi. Poleg njega žirijo sestavljajo še Lado Bizovičar, Marjetka Vovk in Ana Klašnja.

Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kje se rada razvaja, marsikdo bi rad bil na njenem mestu

Deveto sezono šova bomo lahko jeseni spremljali na POP TV-ju vsako nedeljo zvečer in prepričani smo, da bo spet pritegnil številne gledalce. No, poleti pa si je Andrej vzel nekaj časa, da si napolni baterije. Preživel ga je s tistimi, ki mu pomenijo največ - s soprogo Melindo in njunim sinčkom Valentinom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official)

Kot je razvidno s fotografij, objavljenih na Instagramu, so nekaj časa preživeli na Hrvaškem in na vso moč uživali. Mali Valentin je zdaj že navihan fantek, številni pa menijo, da je zelo podoben svojemu očetu, pa tudi mamici. Je temnolas z iskrivim pogledom in nasmeškom na obrazu.

Toliko je Jana Morelj odštela za nakup stanovanja v ljubljanski Šiški, ki ga pred nakupom ni niti videla

Marsikomu se zdi malčkovo ime zelo lepo, Andrej pa je že pred časom razkril, kako sta se odločila zanj. "Jaz sem v bistvu našel to ime. Sem šel kar lepo na internet in sem vpisal 'slovenska imena', potem pa sem šel lepo po vrsti, od a do ž. In me je v bistvu že malo skrbelo, ker sem bil že pri v, pa še vedno nisem našel imena, ki bi mi bilo všeč. Potem pa sem prebral ime 'Valentin' ... Valentin Škufca, Škufca Valentin. Pa sem rekel še Melindi 'a je', pa je rekla 'je'. To je to," je za bibaleze.si povedal Andrej.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem