Andreja Jernejčič je priznala: "Zanimivo je v izložbi videti sebe!"

Nadvse živahna menedžerka in piarovka Andreja Jernejčič sredi dneva v središču Ljubljane pri založbi Felix. (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
18. 12. 2017

Menedžerka in piarovka Andreja Jernejčič je bila opažena sredi dneva v središču Ljubljane, natančneje Maxijevem podhodu, v založbi Felix.

V njeni najljubši knjigarni, ki jo obišče enkrat na teden, ko se s hči vrača z baleta, ona pa z učenja kitare, je povedala: "Več ali manj vedno zavijeva v to knjigarno, tako da že skoraj na pamet poznava knjige. Zato sem toliko bolj ganjena, da so me povabili k sodelovanju. Priznam, bila sem prijetno presenečena, ko sem šla mimo in videla v izložbi sebe in to v središču prestolnice. Zanimivo je bilo, da ko sem se ustavila za nekaj trenutkov, je mimo prišlo nekaj mojih prijateljev. Še vedno sem najbolj vesela, če mi kdo reče, da je ali bo knjigo podaril za novoletno darilo, ker vem, da s tem marsikomu pomaga in razveseli".

Knjiga Biblija uspešnega piara, ki je njeno tretjo delo, je po enem mesecu postala uspešnica z več kot 500 prodanimi izvodi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri