Anej (BQL): Najprej šola, nato Ema!

Anej (BQL): Najprej šola, nato Ema! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
23. 2. 2017

Anej, mlajši član bratskega tandema BQL, ki se bo konec tedna podal v finalno bitko Ema 2017, kljub obveznostim in veliki predanosti glasbi daje šoli velik poudarek. Pri pripravah na Emo je kljub rednim potem v Ljubljano poskušal manjkati čimmanjkrat.

"V šoli sem bil odsoten bolj zaradi bolezni, ki me je, kot pol Slovenije pred tednom dni, položila v posteljo z vročino. Še sreča, da je bilo to toliko pred Emo, in ne zdaj. Sicer pa si z odsotnostjo nakopljem več dela kot pa užitka. Pa tudi sicer najina 'šefa' Maraaya (Marjetka in Raay) poudarjata, da boš, če želiš biti uspešen v karieri in v glasbi, pokazal, iz kakšnega testa si, in grizel na vseh področjih. In s tem se popolnoma strinjam."

Anej je z Rokom lani poskrbel za enega največjih hitov pri nas, njuna Muza je navdušila na radijskih lestvicah. Bratski duo je nekaj, česar na Eurosongu nismo videli prav pogosto, na Emi pa tako rekoč nikoli. Marjetka in Raay očitno po vseh izkušnjah in štirih sodelovanjih na evrovizijski prireditvi (Tinkara in Maraaya na 'veliki' ter Ula in Lina na 'junior') dobro vesta, kaj je tisto, kar lahko navduši Evropo.

Priporočamo