Anela Šabanagić svojega ponosa ne skriva, koža na njenem obrazu je zdaj takšna (vaaau!)

Anela Šabanagić svojega ponosa ne skriva, koža na njenem obrazu je zdaj takšna (vaaau!) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 2. 2023

"Le kako ji to uspeva?!," se zagotovo sprašuje marsikatera, ki bi rada imela tako bleščečo kožo. No, skrivnost je v ...

... pravilni negi in zdravem načinu življenja (pa tudi v genih). Srčna izbranka Lada Bizovičarja, Anela Šabanagić, s katero imata dva otroka, prikupni punčki, je zagotovo prava modna vplivnica. Kosi, ki jih izbere zase, so vedno v skladu s trendi, na njeni postavi pa je vse, kar si obleče, videti odlično.

Preberite še: Neee, takole je bil nekoč videti Miha Hercog, komaj smo ga prepoznali!

Še bolj kot pri izboru svojih outfitov je pazljiva, ko gre za izbiro kozmetike. Očitno je zase našla izdelke, ki so ji pisani na kožo, saj njena polt še nikoli ni bila videti boljše. Svojim sledilcem je pokazala nenaličen obraz od blizu, in videti je, da je koža čisto gladka in brez gubic. Ob tem pa je njena polt naravnost sijoča. Seveda si številne želijo tako kožo, a brez truda in prizadevanja ter kakovostne kozmetike preprosto ne bo šlo.

Morda bi vas zanimalo: Na njenem mestu bi bil marsikdo čisto obupan, a Anja Ramšak se ni čisto nič razburjala (carica!)

Napovedala je tudi, da bo v Instagram zgodbi kmalu razkrila, kakšne preparate uporablja, tako da bo tozadevna radovednost njenih sledilk kmalu potešena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)