Aneta Andollini: Playboyeva zajčica v šovu Survivor

Aneta Andollini: Playboyeva  zajčica  v šovu  Survivor (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
17. 8. 2016

Vsi že z nestrpnostjo pričakujemo jesen, ko bomo na malih zaslonih lahko spremljali nove resničnostne šove, med njimi tudi težko pričakovani Survivor.

Šov, za katerega so morali tekmovalci odpotovati kar na Filipine, bo brez dvoma vzbudil veliko pozornosti tudi zaradi fizično dobro pripravljenih tekmovalcev, ki bodo v prvih mrzlih dneh s svojimi vročimi postavami popestrili večere.

Da to drži, nam je namreč dokazala že prva tekmovalka, saj smo na uredništvu namreč izvedeli, da bomo tokrat v šovu lahko spremljali kar nekdanjo Playboyevo zajčico in tekmovalko resničnostnega šova Kmetija slavnih Aneto Salihović, sedaj Aneto Andollini.

In čeprav je bila na začetku do priznanja, da se je šova udeležila kot tekmovalka, kar malce zadržana, je novica potrjena. "Seveda bi bila vesela, če bi se lahko udeležile šova Survivor, saj je bila to moja velika želja, že ko sem to videla pred leti na televiziji," nam je namreč povedala na začetku pogovora in dodala, da bi sodelovanje v šovu sicer ponovila, vendar v tekmovanje ne bi vključevala čustev.

"Res je, da to ni moj prvi šov, in udeležila bi se še kakšnega, a samo iz vidika financ, ker me drugo žal ne zanima," nam je še povedala lepotica in dodala, da se sama fizično na šov ni posebej pripravljala. In čeprav temnolaska slavi po svoji zapeljivi pojavi, jo je doma ves čas snemanja čakala družina.

"Doma me je čakal partner in moja dva sončka, mama in dva psička. Niso se vsi strinjali z mojo pridružitvijo šovu, a tisti osebi, zaradi katerih se borim in živim, sta me podprli, zato se ne obremenjujem, kaj si mislijo tisti, ki nimajo pometeno pred svojim pragom," je ostro odgovorila mamica, ki se v svoji materinski vlogi sicer odlično znajde.

"Glede na to, da me dosti ljudi vpraša, ali sta moja otroka moj bratec in sestrica, se počutim še toliko mlajša. Sicer pa sem najbolj vesela, ker sta moja otroka srečna in ponosna name, to je tisto, kar me dviga in pelje naprej k novim izzivom," je še dodala Aneta, ki je pred pridružitvijo šovu sicer pustila redno zaposlitev.

"Trenutno sem brez zaposlitve in uživam poletje z družino. Odločila sem se, da se do konca leta posvetim raziskovalni nalogi, ki jo imam za diplomo, in postorim še nekaj malenkosti iz preteklosti. Z novim letom pa grem novim izzivom naproti, mogoče me čaka tudi redna zaposlitev. Rada imam svoje delo in res uživam, ko pomagam ljudem," je pojasnila Aneta, ki sicer dela v zobozdravstvu, kjer skrbi za ustno higieno.

Poletje, kot ga že dolgo ni bilo

In čeprav številni večino poletnih dni preživljamo za pisalno mizo, nam je Aneta priznala, da sama uživa poletje, kot ga že dolgo ni. "Začela sem ga na Filipinih, ko sem se vrnila, sem šla takoj na morje in lahko rečem, da sem na dopustu do nadaljnjega, vse dokler ne dobim zaposlitve v svoji smeri in vse dokler bo lepo vreme, bom na morju," nam je povedala Aneta in dejala, da jo bo iz morja verjetno zvabila materinska dolžnost, saj bo njena hčerkica letos prvič vstopila skozi šolska vrata. "Septembra bo tako treba v šolo, saj moj veliki korenjak zdaj obiskuje že tretji razred," je še pojasnila.

Tekst: Maja Muhič
Foto: Grega Gulin 

Priporočamo