Aneta Salihovič: Cime ji je obljubil poroko in tujino

Vir: Story
11. 12. 2009

Po objavi članka v reviji Nova, da naj bi se Sebastjan Cimirotič in akterka Kmetije Aneta Salihovič spoznala, in Sebastjanovem komentarju, da je Aneta v redu punca in da bo čas pokazal, ali bosta postala par, smo za izjavo povprašali še Aneto.

“S Sebastijanom sva se spoznala naključno in popolnoma brez obveznosti. Mojo številko mu je dala moja znanka. Čeprav sem mu kot vsem moškim v zadnjih mesecih dala jasno vedeti, da nisem v fazi življenja, ko pričakujem resno zvezo, mi je večkrat namignil prav na to. Kot sem razbrala tudi iz revije Nova, naj bi bila po njegovem mnenju več kot le prijatelja, a to ne drži povsem, ” pravi Aneta.

“ Ko je bil v bolnišnici po operaciji, me je poklical in odšla sem k njemu po vstopnice za koncert Cece. Resda v šali, a vseeno mi je takrat ponudil poroko in odhod z njim v tujino. A sem to gladko zavrnila. Vse skupaj je bila lahko le šala, a v šali je vedno tudi resnica, me je naučilo življenje. Nimam potrebe po moških, o njih imam celo nekoliko preveč žensko mnenje, da za kaj drugega kot za seks niso uporabni.”

Aneta je še priznala, da ima že dlje časa intimnega partnerja in mu ostaja zvesta. Sicer je vedno odprta za nova spoznavanja in prijateljstva, a izključno le za to. Tako bo ostalo tudi s Sebastjanom.

Nova Story že v prodaji

Story