Aneta Salihović: Za zidom skriva občutljivo dušo

Vir: Lea
27. 1. 2010

Lepotička Aneta Salihović, ki je dvignila veliko prahu v Kmetiji slavnih, je prava borka. V življenju ji ni bilo postlano z rožicami, vendar zaradi tega ne obupuje in tudi ne išče izgovorov, pač pa se z vsemi močmi bori, da bi zase in za svojega sinčka Lejsa Taija čim bolj poskrbela.

»Moje težave so se začele pri petih letih. Oče je odšel na rutinsko operacijo žolčnih kamnov, potem pa je prišlo do sepse, razlila se mu je slinavka, in je umrl. Imela sem še 20 let starejšo sestro, ki je umrla kmalu po rojstvu. Mama je rodila sestro v Bosni, potem pa je prišla v Slovenijo, kjer je spoznala mojega očeta. Imela bi tudi brata, ki bi bil dve leti mlajši, vendar je imela mama težave in je splavila že v petem mesecu,« pripoveduje Aneta.

Žal je tudi njena mama resno zbolela. Ker ima iskano krvno skupino in zelo močno kri, je zelo pogosto hodila na krvodajalske akcije, kjer je dobila hepatitis C.

Težke preizkušnje - med drugim je Aneto tudi kmalu po rojstvu sina zapustil tedanji partner - ji niso vzele volje, je pa zaradi njih svojo krhko in občutljivo dušo zaščitila z debelim zidom. Navzven se tako zdi, da je neuničljiva, neobčutljiva, čeprav je v resnici nežna in krhka duša.

Priporočamo