Anetin napad na Zdenko je povzročil val ogorčenja med gledalci ter nekdanjimi tekmovalci Kmetije

Anetin napad na Zdenko je povzročil val ogorčenja med gledalci ter nekdanjimi tekmovalci Kmetije (foto: Aleš Rod, POP TV) Aleš Rod, POP TV
15. 11. 2018

Anetin napad na Zdenko je povzročil tako ogorčenje gledalcev pred televizijskimi sprejemniki kot tudi med nekdanjimi tekmovalci letošnje Kmetije, ki so z Aneto in Zdenko preživeli kar nekaj skupnega časa na Kmetiji.

Vsi so bili nad izrečenimi besedami Anete in njenim odnosom do najstarejše tekmovalke na Kmetiji enostavno osupli.

Kaj so nam povedali šokirani nekdanji tekmovalci Kmetije

Luka Serdinšek Betlehem:

"Težko je komentirati Anetine besede. Vem, da je ženska za zmago pripravljena narediti prav vse,    dobesedno prav vse. To smo lahko videli tudi , ko se je branila in želela oprati svoje ime. Tudi takrat bi lahko vse skupaj izpeljala na bolj spoštljiv način, a ona gre vedno preko trupel. Sedaj se je spustila na najnižji nivo! Igra svojo igro, ki ni všeč nikomur. Za svoje igranje si zasluži oskarja, a žal pri tem nima spoštovanja do nikogar. Ne glede na to, da je to šov, se ne bi smela tako obnašati in odreagirati na takšen način. Aneti ni pomembno ali je sogovornik star ali mlad, ne pazi na besede in ji ni za nič kar pove, žal.

Zavedati se moramo, da so bili vroči ter napeti trenutki in je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo iz Anetine strani eksplodiralo. Sigurno pa ni to njen zadnji izpad. S tem ko napada druge, ščiti in polni sebe. Tudi Zdenka je vredna svojega denarja in igra igro, a jo razumem da ni mogla več trpeti Anetinega poniževanja in besednega napadanja, kajti to se je začelo že na samem začetku Kmetije.

Včasih Zdenke nisem popolnoma razumel, saj je govorila eno, delala pa drugo. Je pa ves čas z veseljem opravljala delo na Kmetiji. Nič ji ni bilo težko in za to si zasluži vso pohvalo. Sem pa tudi pri Zdenki na svoji koži občutil, da mi je lagala v obraz. A kar je Zdenka povedala Aneti, je povedala na spoštljiv način. Včasih Anete ne razumem prav dobro. Morda je tako čustveno prizadeta, da enostavno ne obvladuje sama sebe!"

Lara Goršek Kos:

"Saj ne vem, kako bi komentirala to dogajanje?! Se zavedam, kakšni so pritiski šova, kamer in vsega kar pride zraven, samo sem vseeno šokirana nad videnim. Po mojem mnenju, na podlagi videnega, Zdenka ni »prcala« Anete, pač pa ji je povedala to, kar je Aneta že večkrat sama povedala. Vendar se je Aneta sedaj spustila na najnižji možni nivo.

Očitno je bilo, da je dobro razmislila, kaj bo povedala in pritisnila na bolečo rano, ki je še precej sveža. Grdo, podlo in nečloveško. Pogosto je psihična bolečina veliko močnejša od fizične in mislim, da smo vsi, ki smo že kdaj izgubili koga, ki nam je res veliko pomenil, začutili Zdenkino bolečino. Tudi odziv ostalih tekmovalcev pove vse, o Anetinem odnosu do ljudi.. Žal mi je, da je tako, ni potrebe po tako nizkotnem načinu komuniciranja in Aneta v tem primeru ni niti približno ostala človek, kot je to komentirala v eni izmed njenih kasnejših izjav."

Miha Kavčič:

"Ko sem gledal oddajo, v kateri je Aneta napadla Zdenko, so se mi ulile solze. Tako zelo sem razočaran nad Aneto, da to težko opišem z besedami. Mislim, da je sedaj širni Sloveniji pokazala, da na sebi ni naredila popolnoma nič. Razumem, da tudi njej ni bilo lahko, ampak ravno iz te izkušnje bi morala potegniti bistvo, da je boljša oseba ter, da se trudi biti v popolnem nasprotju s tem, kar je doživela na lastni koži. Ne vem, od kje ji taka zloba in želel bi si, da ji nekdo pomaga."

Aleš-Rod  //  Foto: Aleš-Rod, arhiv POP TV