Angelca Likovič: Esada bi se morala opravičiti meni!

Angelca Likovič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
2. 12. 2011

Angelca Likovič se tudi v tej sezoni komentiranja resničnostnega šova ni izneverila sebi in svojim vrednotam! Kot smo bili navajeni do zdaj, je tudi v oddaji Kmetija išče lastnika upravičila sloves najbolj jezične komentatorke - predvsem pa takšne brez dlake na jeziku.

“Vlasta je v duši pokvarjena. Esadini direktnost in odkritost sta pod vprašajem,” sta le dva izmed komentarjev, ki sta poskrbela, da je bila Angelca v studiu nagrajena z bučnim aplavzom. In s kritikami ni skoparila niti v tem intervjuju!

Story: Esada vam je v zadnji nedeljski oddaji Kmetija išče lastnika rekla, da ste ‘žleht’. Vas je to prizadelo?

Moram povedati, da me iz Esadinih ust ni nič prizadelo, ker to velja kvečjemu zanjo, zato nisem hotela polemizirati. Vem, kakšna sem, da se bojujem za vrednote, za katere živim, ona pa bo morala marsikaj spremeni-ti in iti vase, da bo videla, da marsikaj ne dela pravilno. Tudi utrip v studiu je bil tak, da so gledalci dali meni in mojim komentarjem prav in niso podpirali Esade. To se pravi, da Slovenija zelo natančno spremlja Kmetijo in zna ocenjevati z zdravo kmečko pametjo.

Story: Kot nekdanja ravnateljica in še zdaj zelo spoštovana gospa verjetno niste vajeni, da bi vam tako naravnost v obraz rekli tako težke besede ...

Vedno sem želela med svojimi učitelji in učenci imeti odkrito komunikacijo. Ta včasih zaboli, ampak je edina dolgoročna naložba za dobre odnose. Učitelji so vedeli, da mi na konferenci lahko ugovarjajo, vendar argumentirano. Nikoli nisem bila užaljena, če so to naredili. Še več, vedno sem bila pripravljena iti korak nazaj in iskati skupno rešitev. Nisem maščevalen človek, zelo rada odpuščam.

Story: Sicer pa so vaše kritike v oddaji zelo direktne, na primer, rekli ste, da je Vlasta pokvarjena v dno duše. Vam je potem kdaj žal za izrečene besede?

Nikoli mi ni žal za svoje besede, ker so resnične. In to, da je Vlasta resnično zelo zelo pokvarjena, se bo izkazalo, če ne zdaj, pa pozneje. In verjetno jo tudi ljudje, ki z njo živijo, dojemajo tako. Karkoli sem rekla kot komentatorka, nisem nikoli obžalovala. Veselim se trenutka, ko bo Vlasta prišla v studio, ker ljudje vedo, kakšna je in kako igra.

Celoten intervju si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story