Angelca Likovič: Pripravila veliko fešto!

Vir: Lea
7. 10. 2010

Komentatorka je po prvi oddaji Big Brother slavnih pripravila na svojem domu v Grosuplju veliko zabavo. A ne za poptevejevce ...

Angelca je bila v oddaji Piramida, ki jo je vodila Erika Žnidaršič, gostja večkrat in v tem času so se med njo in ekipo omenjene oddaje spletli pristni odnosi.

Sedaj, po končani zadnji sezoni, pa se je odločila, da bo vso ekipo, vključno s pevci iz skupine Tangels, povabila na kosilo. In to je bilo kar v ponedeljek, takoj naslednji dan po prvi oddaji Big Brother slavnih.

‘’Tolikokrat sem bila na Piramidi, da smo se kar spoprijateljili. Odločila sem se, da s tem kosilom naredimo neki zaključek, slovo, ker sem v Piramidi rada sodelovala. Erika je zelo dobra voditeljica in resnično držim pesti, da bo dobila še kakšno oddajo, v kateri bodo ljudje komentirali,’’ pravi Angelca.

Razkrila jedilnik

Slavna komentatorka, ki se je odlično izkazala že v Kmetiji slavnih, se je kosila tako veselila, da je sestavila celoten meni, od aperitiva do kavice po sladici.

‘’Za aperitiv sem ponudila domači rumov lonec, v katerem sta grozdje in sladkor, prelita z alkoholom. Na mizi je bilo tudi pet različnih potic, ki sem jih imela še od nedeljskega blagoslova. Ponudila sem še svinjsko in puranjo pečenko, pečen krompirček, gobice v kisu, na koncu pa še sladoled z viskijem, biskvit iz skute, rabarbare in jabolk ter kavico s smetano,’’ je še razkrila jedilnik.