Angelca Likovič: Telovadi vsak dan

Vir: Lea
28. 10. 2010

Najlepša komentatorka v Big Brotherju slavnih je kljub svojim letom vitalna gospa. Za kondicijo in mladosten videz skrbi prav vsak dan!

“Če je slabo vreme, vsak dan prehodim štiri kilometre, če pa je sončno, tečem. Vsak dan pa sem tudi na sobnem kolesu.” Veliko energije, ki jo pri tem dobi, pa porabi tudi za spopadanje s kritikami. V zadnjem času, odkar je iz hiše prišel Rok Kosmač, so se komentarji na njen račun še povečali. Angelca na to odgovarja: “Sem taka, kot sem. Ne skrivam niti svojih let niti mišljenja. Vedno je tako, da te eni hvalijo, drugi pa kritizirajo. Mislim, da je v Sloveniji premalo korajžnih ljudi, ki bi si upali javno povedati svoje mnenje za katerokoli področje. Zelo radi pa za ovinkom opravljamo na nizkem nivoju in kritiziramo. Podpiram ustvarjalno kritiko, ne pa kritizerstva. Tega in fovšije je v Sloveniji preveč.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri