Ani Frece: Njen recept za zdravje? Smejanje!

Ani Frece: Njen recept za zdravje? Smejanje! (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Story
13. 12. 2017

Ani Frece, ki smo jo lahko v pretekli sezoni spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, redno skrbi za svoje zdravje, sploh v zimskem času, ko je okrog nas čedalje več prehladov in drugih obolenj.

"Zdravje je zame najpomembnejše, tako fizično kot tudi duševno. Če si dobre volje, lahko premaguješ različne stresne situacije. Pa tudi brez fizičnega zdravja je težko, saj je lahko vsaka vsakodnevna aktivnost velik napor in nisi zmožen normalno funkcionirati," nam je zaupala glasbena pedagoginja, ki zase skrbi tako, da se trudi jesti domačo hrano in čim več zelenjave.

"Doma prisegam na lokalno in neposredno z vrta," dodaja Ani, ki pa sicer hodi spat malo bolj pozno, saj je nočna ptica. Kljub temu se ji zdi, da vseeno dovolj spi in je zjutraj naspana. Kaj pa telovadba? "Doma naredim nekaj vaj za raztezanje, različne vaje joge, vaje iz kitajske medicine, nekaj počepov in trebušnih vaj. Rada grem hodit v naravo. Žal si težko vzamem prosto za celodnevne izlete v gore, ker imamo skoraj vsak dan aktivnosti z glasbeno skupino Mjav. A če že imam možnost, grem zelo rada v gore, kjer sta mir in prečudovita narava," nam je še povedala Frecetova, ki se trudi biti pozitivna in mirna. "Rada se družim in smejem z ljudmi. To je moj recept za zdravje."

Foto: arhiv Pop TV, osebni arhiv

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 49/2017

Story 49/2017, od 30. 11. 2017