Anika Horvat je združila moči s primorsko glasbeno skupino

Anika Horvat je združila moči s primorsko glasbeno skupino (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
10. 1. 2018

Priljubljena primorska pevka Anika Horvat, ki združuje delo v družinski optiki s svojo glasbeno kariero, ponovno preseneča.

Po nepozabnem nastopu na letošnjem portoroškem festivalu MMS, kjer je s pesmijo Ruleta očarala prav vse, je jeseni sprejela odločitev ter se združila z odlično primorsko skupino GeDoRe.

"S primorsko skupino GeDoRe sem našla skupni jezik in si štejem v čast, da so me fantje, ki so odlični glasbeniki in sodelujejo s številnimi znanimi slovenskimi izvajalci, vzeli za svojo. Združili smo moči in nekako začrtali skupno pot glasbenega sodelovanja," nam razkrije Anika in doda: "Praznični mesec je bil poln različnih nastopov po Sloveniji. Med njimi je bil tudi tradicionalni nastop v vrtcu, ki ga obiskuje moja hčerka Stela. Doma pa sva skupaj ustvarili pravo pravljično deželo, in to s prav posebni okraski, ki jih na jelki vsako leto dopolnjujemo. V teh zimskih dneh si po nastopih vzamem tudi čas zase in se odpravim na različna smučišča po Sloveniji, kjer se z veseljem prepustim zimski strasti – bordanju."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

Priporočamo