Anina kuhinja: Kaj pripraviti otrokom?

21. 3. 2018 | Vir: Lady
Deli
Anina kuhinja: Kaj pripraviti otrokom? (foto: Zšis-pok)
Zšis-pok

Vse od izida Anine kuhinje za najmlajše, ki vsebuje recepte za dojenčke do dopolnjenega prvega leta starosti, je Ana Žontar Kristanc dobivala mnogo prošenj za nadaljevalno kuharico, namenjeno malčkom od prvega leta starosti.

Starši se namreč pogosto znajdejo pred vprašanjem, kaj otrokom skuhati, predvsem ko jim življenje na glavo obrne prvorojenec in je zanje vse novo. Sicer pa tudi starši z več otroki velikokrat pripravljajo vedno enake obroke in kar pozabijo na kakšno hitro, zdravo in okusno možnost.

Zato se je mamica dveh malčkov odločila, da najmlajšim nameni kulinarične dobrote, ki jih je preizkusila tudi sama. "Ta kuharica je namenjena njim in na splošno vsem staršem, ki si želijo novih idej za zajtrk, kosilo, večerjo, prigrizek ali sladico. Poleg vseh idej za recepte pa vsebuje tudi razdelek Ustvarjanje, ki spodbuja kulinarično ustvarjalnost v krogu družine. Knjiga bo izjemoma v prednaročilih in samo na njeni strani Anina kuhinja v spletni trgovini do 22. marca znižana za 50 odstotkov. 

Foto: Aleš Erjavec