Anita Grobelnik (Kmetija: nov začetek) - njen dekolte je pravi magnet za moške!

Aniti je do večjih 
prsi pomagal dr. 
Marjan Fabjan.
 (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
2. 11. 2015

Svetlolasa Korošica je v oddaji Kmetija: nov začetek brez dvoma pustila svoj pečat. Najprej s svojimi oblinami, ob katere se je tako rad spotaknil sicer prvi izpadli tekmovalec Gregor, v zadnjem tednu pa tudi z osebnostno stisko, ki je bila posledica skoraj dvomesečne ločitve od njenega pet let starega sina Reneja.

Na račun Anitinega oprsja je bilo v šovu povedanega veliko. Ugibanja o tem, ali je Anita legla pod kirurški nož, so zdaj pojasnjena, saj nam je svetlolaska povedala, da se je za lepotni popravek odločila po porodu. "Ko sem pred petimi leti rodila sina, je moja samopodoba močno padla. Prej sem imela lepo oprsje, na katero sem bila ponosna, po dojenju pa mi v košarici praktično ni ostalo nič. Pa še tisto nič ni bilo za pogledati. Mislim, da se lahko veliko mamic poistoveti z občutki in z dejstvom, da v tem času ženska samopodoba trpi. Vsaj moja je," nam je pojasnila Anita in dodala, da se je sicer za poseg dolgo časa odločala. "Ne gre za odločitev, ki bi jo sprejel z danes na jutri. Najprej je tudi velik finančni zalogaj, izbira zdravnika ..." je pojasnila Slovenjgradčanka in dodala, da se je po dolgem premisleku prepustila znanju priznanega estetskega kirurga Marjana Fabjana.

"Okrevanje je bilo hitro, nobenih problemov nisem imela. Če bi se še enkrat odločala za poseg, bi se še enkrat odločila zanj. Kaj drugega pa si ne bi operirala, saj sem zadovoljna," je še dodala Anita, ki je sicer opazke na račun njenega oprsja ne ganejo.

"Če bi se sekirala zaradi tega, se na šov niti ne bi prijavila," še pojasnjuje.

Sinček na dvomesečnih počitnicah

In čeprav se je Anita izkazala za izredno bojevito žensko, je svojo neustrašnost izgubila le takrat, ko je beseda nanesla na njenega sina Reneja. "Ko sem se vrnila domov, sva se nekaj časa samo objemala. Najprej mi je povedal, da sem zamudila njegov rojstni dan," je prvo srečanje s svojim sinom opisala Anita in dodala, da je sicer Rene dva meseca preživel pri njenih šefih. "Že dlje časa delam v njihovi gostilni, postali pa smo tudi družinski prijatelji, skupaj hodimo na morje in moj mali jih pozna od nekdaj. Zelo jih ima rad, zato sem se na njihovo pobudo odločila, da bo med mojo odsotnostjo pri njih. Razmišljala sem o tem, da bi ga pustila pri starših, ampak vem, da bi jima bilo časovno zelo težko. Oče je prevoznik, mama pa ima veliko dela zunaj, na kmetiji. Manj časa bi imela zanj," nam je pojasnila Anita in dodala, da sta Marjan in Dragica, sicer njena delodajalca, na Reneja v tem času odlično vplivala. "Pred mojim odhodom je bil precej izbirčen glede hrane, zdaj pa vidim, da poskusi vse in je vse," je navdušeno povedala svetlolaska.

Želita si svoje stanovanje

Anita in Rene sicer po razhodu z Anitinim nekdanjim partnerjem živita pri njenih starših na kmetiji, kot pravi, pa bi si želela na kmetiji urediti svoje stanovanje. "Nič nama ne manjka, ampak saj veste, da je lepo imeti nekaj zase. Velik del nagrade bi dala za to, da bi si lahko uredila nekaj svojega," je pojasnila in dodala, da ji je pri starših všeč, saj ima Rene rad takšno okolje. "Kmetijo ima v malem prstu, njemu takšno delo pravzaprav ni nič takega," nam je še pojasnila.

Kaja Milanič