Anja Anić in Nataša Dobelšek: Veselo novico delili na isti dan

Anja Anić in Nataša Dobelšek: Veselo novico delili na isti dan (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
12. 1. 2015

V prazničnem času tik pred začetkom novega leta smo izvedeli, da bosta dve slovenski zvezdnici kmalu zibali. Novico o veselem pričakovanju sta na isti dan prek svojega družabnega profila delili tako Anja Anić, ki je žena profesionalnega rokometaša Igorja Anića, kot nekdanja misica, zdaj podjetnica Nataša Dobelšek.

Lepotici sta vsaka zase nevede na isti dan s svojimi prijatelji delili čudovito novico o nosečnosti. Uspešna blogerka Anja, ki živi in dela v Franciji, bo že drugič postala mamica, saj sta – zdaj že uradno mož in žena – že pred lansko poroko v čudovitem Splitu na svet pozdravila sina Zacka. Za nekdanji misico in manekenko, zdaj uspešno podjetnico Natašo Dobelšek, pa je to prva nosečnost, čeprav je bil do zdaj njen 'otrok' kuža po imenu Asko, s katerim sta izjemno navezana.

Svojo srečo je naprej objavila Anja, in sicer kar s pomočjo svojega sina Zacka, ki je pod božično jelko našel darilo v obliki napisa 'ONLY CHILD expires june 2015', kar v prevodu pomeni, da je titula 'edinčka' veljavna le še do junija 2015. Tako sta Anja in Igor na zelo inovativen in simpatičen način oznanila, da je na poti nov dojenček in da bo Zack kmalu postal veliki bratec. Anja bo tako v novem letu dobila še več dela, saj zaradi moževe kariere v daljni Franciji le malokdaj dobi pomoč svojih ali Igorjevih staršev, ki živijo drugje. Veselje pa je seveda nepopisno, saj je novica, da se njihova družina povečuje, vsekakor prelepa. V sedmih nebesih pa sta tudi Nataša Dobelšek in njen dolgoletni partner Matjaž, s katerim sta otroka sicer imela v načrtih, a sta z nosečnostjo nekaj let odlašala. Nataša nam je pred letom dni povedala, da je to zato, ker je oseba, ki se vsaki stvari posveti stoodstotno.

Lepotica, ki je pred leti prestala odstranitev obeh dojk, pa se zaveda tudi tega, da dojiti ne bo mogla, a tudi o tem je spregovorila že pred časom, ko je izjavila, da to v teh časih ni več problem. Svoje veselje je prijateljem sporočila prek Facebooka, ko je objavila letni dnevnik in ob tem zapisala: "Bilo je pomembno leto, ja, prihaja pa novo, sveže leto, ki bo predvsem drugačno. Današnji dan je eden najlepših v letu, zato je popoln za lepe novice. Ker sem vsak dan večja ... širša (smeh), sporočam, da nisem preveč jedla (no, čeprav tudi to počnem), ampak pričakujemo novega družinskega člana. In ker čedalje težje skrivam to radost, delim to novico z vami. Če bo vse po planu, vozičkamo na poletje. Pa lep preostanek praznikov."

MANJA PLEŠNAR