Anja Baš pokazala, kako se spreminja njeno nosečniško telo

Anja Baš pokazala, kako se  spreminja njeno nosečniško telo (foto: Osebni album) Osebni album
22. 11. 2019

Glasbenico Anjo Baš, ki prihaja iz Jesenic, smo spoznali v Bitki Talentov v oddaji Spet Doma, in sicer pred več kot desetimi leti. Od takrat pa vse do danes je posnela že ogromno pesmi, se predstavila na vseh naših festivalih, leta 2015 pa je napisala še avtobiografsko knjigo Lačna življenja, ki govori o njenem boju z bulimijo v najstniških letih. 

In ko govorimo o življenju, bo 33-letno glasbenico kaj kmalu še kako presenetilo povsem novo življenje in povsem nova vloga, ki jo še ne pozna - postala bo mamica. "Pridružilo se nama bo novo bitjece, ki naju bo klicalo mami in ati. Čeprav mi je vse skupaj rahlo nedoumljivo, komaj čakam, da spoznam to osebo, jo prelupčkam in ji povem, kako dobrodošla je na tem svetu," je po tem, ko je izvedela, da je noseča, zapisala Anja, ki se z Mitjem veseli, da bosta postala starša.

A do tega trenutka ju loči le še nekaj tednov, saj bo otročiček na svej prijokal februarja 2020, še pred tem pa je Anja pokazala, kako se spreminja njeno nosečniško telo. "Fotke so nastale med junijem in novembrom 2019, noro, kolk se telo spremeni, da lahko na svet pride novo malo roza dete. Hecno je pa, ker iz tedna v teden itak nimaš občutka, da se je na telesu karkoli spremenilo - razen, če si vse dokumentiraš. Sem res vesela, da sem si - tole bo krasen spomin, sploh, ko bo dete nekoč že veliko in bo z mamico gledalo te fotke," je vse skupaj na kratko opisala Anja Baš, ki na instagramu s svojimi sledilci deli dneve do poroda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V katerem tednu si pa ti? 🥰😁 • Fotke so nastale med junijem in novembrom 2019, noro, kolk se telo spremeni, da lahko na svet pride novo malo roza dete 😭🥰🐣 Hecno je pa, ker iz tedna v teden itak nimaš občutka, da se je na telesu karkoli spremenilo - razen, če si vse dokumentiraš. Sem res vesela, da sem si - tole bo krasen spomin, sploh, ko bo dete nekoč že veliko in bo z mamico gledalo te fotke 😁😭🥰 • #pregnancyannouncement #pregnancy #pregnantbelly #pregnantlife #pregnancylife #babybelly #preggobelly #pregnancystyle #healthypregnancy #fitpregnancy #mommytobe #mumtobe #mummytobe #babyontheway #momtobe #babyshower #pregnancyphoto #pregnantgirl #pregnantstyle #29weekspregnant #7monthspregnant #thirdtrimester #bumpday #pregnantwoman #pregnantbeauty #pregnancyblog #cantwaittomeetyou #firstbaby #2020baby #baby2020

A post shared by ANJA BAŠ | 𝓂𝑜𝓂𝓂𝓎 𝓉𝑜 𝒷𝑒 (@anjabas) on

Priporočamo