Anja Baš razkrila, kaj je najboljši recept za noro osvežitev

Anja Baš razkrila, kaj je najboljši recept za noro osvežitev (foto: Osebni album) Osebni album
26. 7. 2019

Jeseničanko Anjo Baš, ki smo jo pred leti spoznali v Bitki talentov v oddaji Spet Doma, je še posebej navezana na Dalmacijo, sploh na polotok Pelješac, kamor se s fantom v poletnem času redno odpravita, predvsem zaradi ugodnih pogojev za kajtanje. 

"Moje poletje ne sme miniti, brez da greva tja vsaj za 10 dni, v preteklosti pa sva bila dol tudi po skoraj mesec dni (rada kampirava zaradi popolne spremembe - rada se prebujava v naravi, živiva preprosto, sva res na off). Najraje se sproščam ob morju ali bazenu, ko pa to ni možno, se odpravim na sprehod v naravo ali pa si zgolj privoščim meditacijo ali branje knjige. Te stvari me res sprostijo," pripoveduje Anja Baš.

Sicer pa nam je zgovorna glasbenica zaupala še, kakšno je njeno sanjsko poletje. "Kar se tiče sončenja, sem zelo zmerna, sončim se zgolj do 11. in po 16. uri, vmes pa se hladim v senci pod kakšnim borovcem ali oljko. Najboljši recept za poletno osvežitev je zame vsekakor kajtanje, saj mi noben drug šport ne nudi toliko svobode, občutka prisotnosti v trenutku, občutka, da zares živim. Na vodi se popolnoma odklopim, pomembna sva samo jaz in moj kajt. Vsakomur bi priporočila ta šport, saj je nekaj najlepšega, kar sem kdaj poskusila. Je pa res, da ne glede na izkušenost nikoli ne smeš izgubiti spoštovanja do vetra, vode in drugih kajtarjev, surfarjev, plavalcev," je zaključila Anja.

Priporočamo