Anja Jenko je bila prava atrakcija za turiste v Benetkah!

Anja Jenko je bila prava atrakcija za turiste v Benetkah! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
4. 2. 2019

Rjavolasa mamica Anja Jenko, ki se ji po rojstvu malega Liama, ta ji je življenje povsem obrnil na glavo, podala v poslovne vode, že tke nove načrte za prihodnost. 

V zadnjem času smo jo tako lahko pogosto opažali odeto v poročna oblačila, zato smo se odločili kar naravnost povprašati: Bodo leta 2019 zazvonili poročni zvonovi? “Res sem v zadnjih šestih mesecih, odkar sem začela sodelovati s Sanjsko obleko, nosila ogromno poročnih oblek, tako na modnih revijah kot na fotografiranjih. Dobra stvar tega je, da zdaj že zelo dobro vem, kaj si želim nositi na svoji poroki,” je v smehu povedala Anja. V oblekah se tako počuti odlično, kot princeska, zato bi brez težav skočila v časovni stroj in se preselila v čas, ko so tovrstne obleke dame nosile prav vsak dan.

Njena zadnja romanca s poročno obleko se je zgodila prav v Benetkah, kjer je oblekla obleke modne oblikovalke Jerneje Zembrovski. “Slikanje je bilo zelo naporno, prvič zato, ker je bilo grozno mraz. Fotografije smo posneli le nekaj dni pred novim letom in temperature so se gibale okoli ničle. Hvala Bogu, da sem tako suha, da sem pod oblekami lahko imela oblečene še hlače. A kljub temu so obleke zgoraj zelo razgaljene, res sem zmrzovala. Roke sem imela tako zmrznjene, da nisem mogla ničesar sploh prijeti,” prizna lepotička, ki se je bila primorana preoblačiti kar v najožjih in najtemnejših beneških uličicah, saj se jim je zelo mudilo.

Časovna stiska je še eden izmed dejavnikov, ki so otežili fotografiranje. “Zimski dnevi so zelo kratki, tako da smo morali v zelo kratkem času posneti veliko fotografij. Jaz sem zjutraj vstala ob pol petih, naredila make up, frizuro pa so mi podaljšali kar v studiu Kristal. Okrog pol dvanajstih sem le prišla v Benetke, kjer smo imeli samo nekaj ur časa, da naredimo čim več. To je pomenilo, da sem v teh razgaljenih oblekah in v petkah, pretekla Benetke po dolgem in počez. Za turiste smo bili prava atrakcija, kjerkoli smo se slikali, se jih je nabralo ogromno, ki so nas opazovali pa tudi fotografirali. Nekateri so se z mano želeli celo slikati,” se spominja Anja, ki se je ob koncu dneva le okrepčala in pogrela ob odlični pici.

Poročni zvonovi?!

Čeprav ima s poročnimi oblekami že kar nekaj izkušenj, pa sama pred oltar še nima namena stopiti. “Za zdaj pa se zame bela poročna obleka ne razlikuje dosti drugih oblek. Poroka namreč še ni v najinem načrtu,” z nasmeškom pove rjavolaska.

Besedilo: N. A. // Fotografije: Tibor Golob

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri