Anja Jenko je zaljubljena v igralca lige NBA

Anja Jenko je zaljubljena v igralca lige NBA (foto: Nova press) Nova press
Vir: Nova
28. 4. 2015

Playboyeva zajčica Anja Jenko se je po dveh letih razšla s svojim fantom Irnesom Mahmutagićem, a zaupala nam je, da ni dolgo ostala samska. V New Yorku se je namreč znova zaljubila.

Kaj je bil glavni razlog, da sta se s fantom sploh razšla?

Zaradi vseh pritiskov, ki so se dogajali nad najinim razmerjem. Večkrat se je zgodilo, da so se o meni pojavile kakšne govorice, ko je on to slišal, sva se začela kregati. Rad me je imel in mu je bilo težko poslušati različne govorice, čeprav niso držale. Meni je bilo pa težko poslušati njegove očitke, saj sem sama vedela, da govorice ne držijo.Na koncu je bilo vsega preveč in sva se odločila, da zvezo zaključiva, preden preveč prizadeneva drug drugega. Včasih ugotoviš, da samo ljubezen ni dovolj. Je pa zelo težko, ker se imava še vedno zelo rada. In naj še enkrat poudarim, da nisva šla narazen zaradi tega, ker se ne bi imela več rada, ampak zaradi okoliščin. Moram pa povedati, da je bila to moja najtežja ločitev od nekoga.

Še ohranjata stike?

Še vedno se veliko slišiva in se pogovarjava. Toliko sva navajena drug na drugega, da še vedno ohranjava neke rituale, ki sva jih imela, ko sva bila še skupaj. Ob nedeljah greva v kino, včasih na kosilo. Imava se rada in želiva drug drugemu vse najboljše v življenju.

Slišali pa smo, da imate že novo simpatijo?

Pred kratkim sem se vrnila iz New Yorka in tam sem obiskala tekmo NBA. Imela sem srečo, da sem lahko spoznala tudi igralce NBA-ekipe Brooklyn Nets. Med njimi je bil tudi eden, ki mi je takoj padel v oči. Ime mu je Markel Brown.

Ste potem čisto na novo zaljubljeni?

Ne bi mogla reči, da sem zaljubljena ali da imam kakšno resno zvezo, lahko pa rečem, da se imava za zdaj zelo lepo. Mogoče se bo iz tega razvilo kaj več, mogoče pa tudi ne, nikoli ne veš, pustimo času čas.

Kako vam je uspelo priti do njega?

V Sloveniji poznam kar nekaj košarkarjev, eden od njih ima prijatelja iz ekipe Brooklyn Nets, ki mi je omogočil dobre sedeže v dvorani in možnost, da sem spoznala preostale igralce. V tistih dveh tednih, ko sem bila v New Yorku, sem obiskala še tri tekme. Z igralci sem imela možnost tudi oditi na večerjo in med mano ter Markelom Brownom je preskočila iskrica. Takoj sva se ujela in se vsak dan do mojega odhoda domov družila.

Pa tudi zdaj, ko ste doma, ohranjata stike?

Res sem lahko hvaležna vsem tem socialnim omrežjem, za viber, whatsapp in podobne možnosti komunikacije. Vsak dan se slišiva, vsak dan si pošiljava fotografije in delava načrte.

Se nameravate kmalu vrniti v New York?

Trenutno je še težko načrtovati, ker ima še veliko tekem, pa ne samo doma, ampak tudi na gostovanjih, in res veliko potuje. Tudi jaz imam trenutno veliko dela, počasi se dogovarjava, kdaj bo najprimernejši trenutek, da se spet vidiva. Upam pa, da bo to čim prej.

Pa ste v teh dveh tednih z njim imeli priložnost doživeti, kakšno življenje živijo žene in punce NBA-igralcev?

On sicer ni tak tip moškega, ki bi dobrine kazal navzven in se hvalil s svojim premoženjem. Ga pa povsod poznajo. Ima možnost vstopa v kateri koli klub, kadarkoli lahko dobi mizo v katerikoli restavraciji. Sploh Manhattan skriva ogromno nekih kotičkov, do katerih ne moreš priti, če nisi od tam. Ko spoznaš nekoga, ki je tam domač, je super videti vse te lepe restavracije, klube in spoznati veliko zanimivih ljudi. Je pa lepo bivati tudi v stanovanju s prelepim razgledom na Manhattan.

Kako pa je na NBA tekmi, pride veliko deklet?

Na tekmi vidiš dva tipa ljudi. Imaš košarkarske fanatike z majicami, šali in drugimi rekviziti. Potem pa imaš drugo skupino, lepa dekleta, ki sedijo čim bližje parketu, da jih lahko kdo od igralcev opazi. To pa je zelo zabavno videti.

Glede na to, da ima najbrž veliko oboževalk, je tudi ljubosumje težko zadrževati?

Ne morem reči, da nisem ljubosumna, ampak sem glede teh stvari zelo odprta. Zdaj ko smo še mladi, se mi zdi škoda v nekem razmerju postavljati neke meje. Jaz o tem raje sploh ne razmišljam. Če si v nekem razmerju, je najpomembneje, da se imaš lepo, če se bova imela lepo, je to to, ne glede na vse.