Anja Jenko je zaplavala v podjetniške vode

Anja Jenko je zaplavala v podjetniške vode (foto: andraž anželjc) andraž anželjc
2. 12. 2016

Anja Jenko, ki jo sicer bolj poznamo kot Playboy zajčico in žurerko tokrat spoznavamo v čisto novi luči.

Anja, ki s svojim izbrancem v prvi polovici naslednjega leta pričakuje prvega otroka se je podala tudi v podjetniške vode. Skupaj s svojim partnerjem Marijem Pejčičem in prijateljem Jano Komacom so včeraj praznovali otvoritev novega portala MyNight.si, ki pomeni moja noč in kot prvi ponuja celotno dogajanje na enem mestu.

Anja nam je razkrila, da so idejo dobili, ko nekega dne niso vedeli kje kaj dogaja. »Mi obožujemo zabavo in ko ne veš kam bi šel in kje kaj dogaja bi si želel imeti vse na enem mestu. Ideja se nam je zdela odlična pa smo se odločili, da kar sami stopimo v akcijo in naredimo portal.«

Mario Pejčič pa je dodal: »Gre za sistem, ki združuje vse informacije na enem mestu. Vsi nočni klubi, bari, koncerti in večerno dogajanje na sploh sedaj lahko dobite na enem mestu. Celotna ideja sicer še ni izpeljana do konca saj bo portal kmalu postal središče za nakup vstopnic, rezervacij in platforma za oglaševanje. Trenutno so na voljo samo informacije za mesto Ljubljana, bomo pa v kratkem pokrivali celotno Slovenijo. Preko naše aplikacije bo vse samo en klik stran. Najboljše pa je, da je naša storitev za uporabnike popolnoma brezplačna.«

V enem od ljubljanskih lokalov so včeraj priredili zabavo za praznovanje otvoritve portala in aplikacije. Celotna organizacija je padla na Anjo, ki pravi, da obožuje takšno delo in da komaj čaka, da organizira še kakšen dogodek.

»Zabava je zares uspela, Rado Mulej je na zabaven način predstavil našo novo storitev. Vsi gostje so si takoj naložili našo aplikacijo na telefon in komentarji so bili zares pozitivni. Prišla je tudi Regina, ki nam je zapela ob otvoritvi. V bistvu smo namesto odprtja portala praznovali kar rojstni dan če smo iskreni, oz to je bila zabava ob rojstvu novega projekta pa nam je zapela vse najboljše (smeh). Goste je zabaval tudi DJ, pa vrhunski barmani, imeli smo torto... Veseli smo, da je prišlo ogromno ljudi, še več kot smo jih pričakovali. Med bolj znanimi pa so nas prišli podpret: Regina, Rado Mulej, Matjaž Javšnik, Pia Škofic, ter tekmovalci resničnostnih šovov Survivor in Bar.

Ana Marija Mihelič, foto: Andraž Anželjc