Anja Jenko ne verjame v zakon, a zaročnega prstana se ne bi branila!

Anja Jenko ne verjame v zakon, a zaročnega prstana se ne bi branila! (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
30. 10. 2018

Mlada mamica Anja Jenko, ki se zadnje čase posveča svojemu blogerskemu projektu, je pred časom nastopila tudi na poročni modni reviji, kjer se je po brvi sprehodila v beli obleki. 

Prav zato nas je zanimalo, kako kmalu bodo zazvonili poročni zvonovi in kdaj bosta z izbrancem Mariem šla pred oltar. “Materinstvo je čudovita stvar, ampak moram priznati, da sem komaj čakala, da dam Liama v vrtec. Pogrešam ga neizmerno, ampak končno lahko zjutraj v miru spijem kavo, in to je neprecenljivo. Od vedno zagovarjam, da mora mama najprej poskrbeti zase. Saj je srečna mama boljša mama in ima otrok več od nje,” nam je zaupala Anja, ki se zdaj v celoti posveča svojemu blogu, v začetku oktobra pa si je vzela čas za prav posebno poročno prireditev, kjer si je nadela poročno obleko.

“Občutek, ko si nadeneš poročno obleko, mora biti čudovit za bodočo nevesto. Pri Sanjski obleki, kjer prodajajo in izposojajo poročne obleke, mi večkrat povedo, da neveste jočejo, ko najdejo pravo. Jaz se v kratkem ne bom poročila, tako da so zame to le bele obleke. A občutek je vseeno neopisljiv. Vedno dobim metuljčke v trebuhu in si želim, da bi lahko živela v njej, ampak to je lahko bela, črna, rdeča, zlata ali pa prosojna obleka. Zame pravijo, da sem bila v prejšnjem življenju princeska, in se popolnoma strinjam. Z lahkoto bi se v takih oblekah vsak dan sprehajala po svojih vrtovih,” z nasmeškom pove Anja, ki je seveda, tako kot večina predstavnic nežnejšega spola, že večkrat sanjarila o poroki.

“Še vedno kdaj pa kdaj sanjarim o poroki. Nikoli pa nisem o poroki razmišljala drugače kot o neskončnih rožicah, popolni beli obleki in uokvirjenih slikah, ki bodo ostale. In tako tudi jaz vidim poroko. Kar pa ne pomeni, da ne mislim, da je zelo pomembna in si zagotovo nekoč tudi sama želim sprehoditi se do oltarja. Verjamem v obrede. Nasprotno, ne verjamem v zakon. Verjamem v ljubezen, v partnerstvo, celo v sorodne duše. Verjamem v srečo, v predanost, v trud. Če te stvari manjkajo, bodo manjkale tudi v zakonu. Morda vidim razliko le v dojemanju partnerstva. Ko si v zakonu, si morda bolj predan. Ob problemih ni prva misel, kako bos odšel, kako boš bolj srečen s kom drugim, ker ta možnost ni več tako zelo dostopna, kar je po mojem mnenju dobro, saj v današnjih časih vidim vse več dobrih razmerij propasti, in sicer zaradi nepomembnih stvari, ker je v tistem trenutku lažje zbežati iz razmerja in poskusiti srečo drugje,” pove Anja in nadaljuje: “Tako morda vložiš v partnerstvo več truda, kar je ključnega pomena. Moj primer je morda specifičen, ker imava s partnerjem otroka. To je najino razmerje popeljalo na višji nivo in morda se na neki način zato počutim podobno, kot če bi bila poročena.”Poročnega dne tako še ne načrtuje, za kaj več pa nagajivo namigne: “Boste morali povprašati mojega fanta, ker jaz še ne vidim prstana na svoji roki.”  

V sanjski obleki

Anja je pred kratkim presenetila s prav posebnim projektom. Sredi belega dne je v ljubljanski Lesnini priredila fotografiranje, obiskovalci pa so z velikim zanimanjem opazovali dogajanje. “Vedno si sama zorganiziram vse, od ličenja, pričeske do scenografije. In vse to prilagodim naročnikovim željam. Tokrat je bila tema glamur. Ker sem sama bolj seksapilna kot glamurozna, so mi pri Sanjski obleki posodili res sanjsko obleko. Obiskovalci so bili zelo navdušeni, nekateri so se želeli fotografirat. Ampak mene to nič ne moti. Boljše službe še nisem imela,” nam je o zadnjem poslovnem projektu povedala Anja in dodala, da je trgovina s pohištvom kot igrišče ter omogoča neskončno možnosti za fotografiranje.

 Besedilo: N.A. // Fotografija: Goran Antley