Spoznajte Anjo Jenko, novo starleto na estradni ceni

Anja Jenko (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
25. 6. 2014

Hči gospodarstvenika in nekdanjega politika Janka Jenka Anja Jenko že nekaj časa buri domišljijo na domači estradni sceni.

Oče je sicer znan poslovnež, ki je vodil podjetja z več sto zaposlenimi, kot izvršni direktor Virantove Državljanske liste pa se je preizkusil tudi v politiki.

Mlada lepotička je prek znanih prijateljev in razgaljenih fotografij hitro začela polniti rumene strani tabloidnih časopisov. Da ji ni težko odložiti krpic, se je očitno hitro razvedelo, saj Anjino nesramežljivost pogosto uporabijo številne televizijske hiše.

Jure Godler in Tilen Artač sta jo tako uporabila za svoje parodije v oddaji Zaigraj še enkrat, sodelovala je v resničnostnem šovu Zmenek na slepo, v skritih kamerah oddaje Znan obraz ima svoj glas delala družbo Denisu Avdiću, pred kratkim pa z Jurijem Zrnecem posnela oglas. Je stalnica družabnih prireditev, na katerih so glavna zvezda zabave prav njene obline.

Le kako premožni očka gleda na to, da njegova hči postaja najbolj zaželena starleta na domači estradni sceni?

"Moj oči me ima zelo rad in vem, da mi želi najboljše. Moja starša sta najboljša starša na svetu. Vendar si, če že ne na glas, pa po tihem, želita, da bi krenila drugačno pot. Saj veste: fakulteta, služba, poroka, otroci ... Kdo bi jim zameril, jaz jima že ne zavidam, da imata za otroka takega upornika. Bolj kot to, da sem se znašla v tem svetu, mojega očija motijo razgaljene fotografije. Morala sem obljubiti, da tega ne bo več. Sicer pa se imam za srečnico, ker sem se rodila v tako ljubeči družini, kjer mi dajo vse, kar potrebujem," pravi lepotička.