Anja Jenko: "Odločitev je padla, maja grem pod nož!"

Anja Jenko: "Odločitev je padla, maja grem pod nož!" (foto: Promo) Promo
25. 4. 2018

Mlada mamica Anja Jenko, ki je pred letom dni rodila sinčka ne skriva nezadovoljstva nad spremembami, ki sta jih na njenem telesu pustila nosečnost in porod. Anja je nad novo vlogo navdušena in se z dojenčkom dobro znajde. Prizanešeni so ji bli tudi poporodni kilogrami, ki so se stopili sami od sebe in to v zelo hitrem času. Je pa Anja zelo slabo prenesla izgubo bujnega oprsja, kar vpliva tudi na njeno samopodobo.

»Vse življenje sem imela popolne prsi, ki so zdaj čisto izginile. Namesto njih so mi ostale čajne vrečke. Že zenske, ki nikoli niso imele prsi, si jih želijo in se odločajo za operacijo, jaz pa sem jih bila celo življenje vajena, tako se sedaj, ko so izginile, počutim grozno. Zato sem se odločila, da obiščem kirurga.«, nam je zaupala Anja, ki si je lepotnega strokovnjaka že izbrala. Odločila se je za dr. Andreja Testena, ki je pomagal že mnogim znanim in manj znanim damam.

Že med nosečnostjo se je Anja bala posledic in upala na najboljše. S partnerjem pa se je zmenila, da jo bo absolutno podprl pri lepotnem posegu v primeru, da se zanj odloči.

»Ko so mi prsi čez noč izginile, sem komaj čakala na obisk kirurga. Z dr.Testenom sva izbrala za mojo postavo primerno velikost. Nisem pretiravala, ni mi lepo če ima ženska prevelike prsi. Andrej mi je pri tem svetoval na koncu pa sva se odličila tako, da sem bila jaz 100% zadovoljna. Podobo svojih bodočih prsi sem z modrčkom tudi testirala in dobila predogled stanja po operaciji. Jaz sem drobna in moji silikoni bodo usklajeni z mojo postavo. Družina mi bo po operaciji pomagala saj sama en teden ne bom sposobna skrbeti zase in za sinčka. Mislim da je zadovoljna mama tisti, ki lahko otroku da več. Mama, ki se v svoji koži počuti dobro in si vzame čas za sebe bo bolj samozavestna, srečna, sproščena in zato boljša mama ter žena.«, nam še za konec povedala Anja.

Značke: Anja Jenko