Anja Jenko v Londonu brez sinčka Liama

Anja Jenko v Londonu brez sinčka Liama (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
22. 11. 2017

Lepotička, ki je nekdaj krasila strani slovenske izdaje Playboya, se danes popolnoma posveča materinstvu. A ne glede na to sta si s fantom Mariem utrgala nekaj trenutkov zase in 'pobegnila' v London – doma jima namreč spanec krajša njun ljubi Liam.

Kot nam je zaupala Anja, sta se na potovanje odpravila predvsem zaradi sprostitve. "Če je le mogoče, si vzameva vsaj kakšen vikend zase, da pobegneva in si spočijeva. Le tako lahko nekaj časa kakovostno preživiva skupaj. Ves dan sem namreč z otrokom, Mario pa je ves čas v službi, zato se vidiva le zvečer," je potarnala rjavolaska, ki se sicer trudi, da ob materinstvu ne pozabi tudi na partnerja.

Sama je že večkrat odpotovala v London, Mario pa je tokrat prvič bil v britanski prestolnici. Lani sta namreč obiskala Pariz, letos pa sta skupaj odletela v London. "Malček nama dobro kravžlja živce, zato sem bila popolnoma neprespana, Mario pa me je presenetil z vozovnicama. Ne morem povedati, kako sem se ju razveselila," z nasmehom pove lepotička.

Malčka sta tako zaupala staršem, ki kar tekmujejo, kdo bo lahko pazil na vnuka: "Tako veva, da je v varnih rokah. Mislim namreč, da ne bi bilo smiselno, da bi ga jemala seboj, to bi bilo težavno tako za naju kot tudi zanj."

Njeno življenje po Liamu se je namreč pošteno spremenilo, občutila je velike spremembe. "V meni je vzbudil občutke, ki jih poprej nikoli nisem doživela. Moj otrok je sicer le del mojega življenja, in to najlepši. Še vedno ne pustim, da bi me definiral zgolj otrok, saj želim ostati zvesta sebi. Po njegovi zaslugi pa sem odkrila plat, ki je prej nisem poznala," nam je zaupala Anja in ob tem veselo priznala, da ima zdaj najboljše z obeh svetov. Z Mariem se še vedno zabava, po drugi strani pa je postala tudi mama, kar je najlepša vloga na svetu.

Družinico v naslednjem mesecu čakajo prvi skupni prazniki, ki jih Anja že nestrpno pričakuje. "Veselim se, da bom po dolgem času spet morala verjeti v Božička. Čeprav bo letos Liam še premajhen, pa vendar. Za novo leto pa že razmišljava, kje bi lahko malčka pustila v varstvu," v smehu pove nekdanja Playboyeva zajčica, čeprav ve, da jima verjetno to ne bo uspelo in se bodo kar vsi skupaj odpravili spat ob osmih. 

Besedilo: Nika Arsovski // Foto: Goran Antley, osebni arhiv