Anja K. Tomažin in Uroš Slak: Ona na Kmetijo, on v Svet!

Vir: Nova
7. 7. 2009

Vsako poletje na Pop TV poskrbijo za sočne novice, ki so jih naši bralci še kako veseli. Letošnje poletne dni sta nedvomno zaznamovala dva velika projekta, Kmetija slavnih na Pop TV in Svet na Kanalu A. Ta teden pa je predvsem v znamenju Anje Tomažin in Uroša Slaka.

Uroš gre v Svet

Prejšnji teden je iz Pop TV prišla tudi novica, da se po sedmih letih poslavlja oddaja Trenja, voditelj Uroš Slak pa bo presedlal na Kanal A, kjer bo z 31. avgustom postal osrednji voditelj Sveta.

»Trenja na Pop TV se po sedmih letih poslavljajo od gledalcev, na vrhu gledanosti, saj so tudi zadnjo sezono ustvarjalci zaključili zelo uspešno. Skupaj z Urošem so se odločili, da oddaje jeseni ne bo več na sporedu in da je čas za nove izzive. Tako zanj osebno kot tudi za naš program, saj želimo našim gledalcem v prihodnje ponuditi še kakšen nov format informativne oddaje,« je sporočila Nataša Plementaš, direktorica odnosov z javnostmi.

Anja prihaja na Kmetijo

Ko se je razvedelo, da jeseni na male ekrane znova prihaja resničnostni šov Kmetija, smo prvi razkrili, da bodo v tretjem delu kmetovali znani Slovenci. Dolgo se je tudi ugibalo, ali bo Kmetijo slavnih spet vodila dosedanja 'kmetica' Špela Močnik, potem pa je kot strela z jasnega do nas prišla informacija, da bo usodo vipovcev povezovala Anja Križnik Tomažin, nekoč priljubljena voditeljica oddaje TLP.

Anja se je v zadnjem času večkrat pojavila tudi v stavbi Pop TV, kjer potekajo zadnji dogovori o njenem vodenju. Anjo so si zaželeli predvsem zato, ker je odlična voditeljica in bo znala biti ravno prav pikra in 'kmečka'. Komaj čakamo prvo oddajo!

Zoja Ahlin