Anja Ramšak je izvala Denisa Avdića!

Anja Ramšak je izvala Denisa Avdića! (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
25. 6. 2019

Voditeljica Radia 1 Anja Ramšak, ki z Denisom Avdićem in Miho Deželakom vsak delovnik zbuja Slovence v najbolj poslušanem jutranjem programu v Sloveniji, ima novo strast, kikboks.

Trenira ga šele nekaj mesecev, vendar je nad njim že zdaj zelo navdušena. “V bistvu je s kikboksom prvi začel Denis, ki je vsak dan po vadbi potožil, kako ga vse boli. Seveda nisem držala jezika za zobmi in sem mu rekla, da samo jamra. Da je mogoče zanj bolj primeren šport kakšen golf ali pa balinanje. Nakar me je izzval, da grem enkrat z njim na trening. In sem šla. Naslednji dan sem jamrala tudi sama,” je v smehu povedala Anja, ki se s treningi sprosti, zbistri glavo in poživi telo.

Glede na to, da vstaja ob 4.00 zjutraj, potrebuje tovrstno 'poživilo', saj je drugače še vse popoldne zaspana. “Z Denisom se v ringu srečava dvakrat na teden in se včasih tudi 'spopadeva', ampak knockouta še ni bilo,” je zaupala simpatična Korošica.

Poleg kikboksa Anja tudi veliko teče in poleti rola. “Poskušam biti dnevno aktivna vsaj eno uro. S pomladjo pa običajno pride tudi moj najljubši šport, hoja v hribe in gore. Letos zaradi vremenske žalosti še ni bilo konkretnega vzpona, imam pa na seznamu kar nekaj dvatisočakov. Kakorkoli, dajte me v naravo in na svež zrak in bom neverjetno srečna,” je navdušeno dejala 31-letnica, ki se pred poletjem in skokom v kopalke ne obremenjuje.

“Včasih je bilo sekiranja zaradi oblin bistveno več. Trudim se predvsem, da jem zdravo in barvito. Ker ne jem mesa, je na mojem sicer precej eksperimentalnem jedilniku veliko zelenjave, sadja in gin-tonica,” je v smehu zaključila zgovorna radijka.

Besedilo: Maja Muhič

Priporočamo