Anja Rupel odkrito povedala, da se je svojega Aleša Klinarja nekaj časa kar sramovala

17. 11. 2023
Deli
Anja Rupel odkrito povedala, da se je svojega Aleša Klinarja nekaj časa kar sramovala (foto: Vesna Lalić)
Vesna Lalić

Pevka Anja Rupel in glasbenik Aleš Klinar sta skupaj že vrsto let, o svoji zvezi pa sta pred časom tudi odkrito spregovorila.

Pevka in radijska voditeljica Anja Rupel in njen partner Aleš Klinar sta skupaj že dolgih 32 let. Vsekakor je mnogim zanimivo, da se kljub temu da sta skupaj že tako dolgo, vse do danes nista poročila, niti se ne nameravata. Anja je pred časom povedala, da je kot otrok ločenih staršev, do tega precej vraževerna, zaveda pa se, da poroka ni nobena garancija, da bo razmerje tudi zares obstalo.

Ana Klašnja pokazala, kje zdaj najraje uživa in takole se zna zabavati

Nedavno sta gostovala na POP TV, kjer sta o začetkih svoje zveze povedala tudi nekaj zanimivih podrobnosti. Predvsem pa je voditelja zanimalo, kako je Alešu Klinarju uspelo osvojiti Anjo Rupel, ki je v takratnih časih veljala za eno izmed najbolj fatalnih žensk osemdesetih. "Verjetno sem bil zelo vztrajen in je pod argumenti žal popustila," je bil duhovit Aleš Klinar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Njuna ljubezen se je začela že v gimnazijskih časih, nato pa sta se spet zbližala, ko je Aleš prišel s služenja vojaškega roka. "Aleš je bil zelo lep dečko, vitek, v tistem času tudi lasat, bil je kar frajer in hodil je z mojo sošolko," je na POP TV povedala Anja.

V dolgi glasbeni karieri je imel Aleš Klinar več različnih obdobij, enega pa se je Anja nekaj časa celo sramovala. "Ko sem slišala njihove prve komade, sem bila v rahlem šoku. Pesmi skupine Martin Krpan sem znala na pamet, potem pa naenkrat pesmi, kot Mesarjev sin, pa take ... Sem rekla: Kaj temu Klinarju se je čisto utrgalo? Sramota! Sem se ga kar malo sramovala," je Anja opisovala čase, ko je Aleš na glasbeni sceni kraljeval s skupino Agropop.

No, danes sta skupaj srečna že 32 let in videti je, da sta eden izmed najbolj trdnih parov na glasbeni sceni in zdi se, da jima gre skupaj zares dobro. "Drži pa, da razumeva delo drug drugega. Jaz ne kompliciram, če je on ob koncih tedna odstoten zaradi nastopov, saj dobro poznam življenje glasbenikov in sem tega navajena. Pa všeč si morata biti," je pred časom povedala za Žurnal24 in tako razkrila recept za njuno uspešno razmerje.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.