Anja Rupel je v modnih kavbojkah, ki bi jih imela vsaka, videti kot mlado dekle, niti približno ne kaže svojih let

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
23. 8. 2021

Naša priljubljena pevka in radijska napovedovalka je kljub temu, da je pred nekaj leti proslavila abrahama, videti še kako mladostno.

Anja Rupel je vsekakor dama, ki sledi modnim trendom in vedno goji svoj prepoznavni modni stil. Njena oblačila so marsikomu navdih, saj zase zna izbrati kose, ki ji odlično pristojijo.

Na družbenih omrežjih občasno objavi kakšno svojo fotografijo, s tokratno pa je povsem očarala: izbrala je sprane kavbojke, ki si jih je zategnila s črnim pasom, superge, belo majico in črn suknjič, čez ramo pa ji visi torbica. Na njej je ta kombinacija videti naravnost zmagovalno, saj zna odlično združiti eleganten suknjič s športnimi oblačili in obutvijo. V taki opravi je kot mlado dekle - še vedno je v odlični formi in jasno je, da zna lepo poskrbeti za svoj videz in zdravje.

Prizor je nastal na Ljubljanskem gradu, kamor se je morda odpravila na pijačo ali pa je obiskala kakšno prireditev. Tega sledilcem ni razkrila, a ti so bili v vsakem primeru veseli, da jih je malce "pocrkljala" z lepim prizorom in razveselila z odličnim stajlingom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)