Anja Rupel naredila nekaj, kar si je že nekaj časa želela in pokazala lep rezultat

Anja Rupel na zabavi BTC. 
Za nami je zopet pošastno de-mo-de teden … Še najbolj sem navdušena nad Anjinim izborom, ki je dokaj klasično pakiran, ampak hkrati tudi moderen. Predvsem sem navdušena nad čeveljci in temi lepimi nogami, supeeeer! Ni kaj, Anja, ti dobro veš, kaj ti pristaja, in zvesta ostajaš eleganci, kar sploh cenim. Kljub temu da smo sredi zime in da si skoraj popolnoma razgaljena, stajling deluje! Obleka na eno ramo, okrašena z bleščečimi elementi, je odličnega 'zavesastega' kroja, ki ti izjemno pristaja. Vse je super, samo lase bi raje videla spete ali počesane na stran. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
2. 6. 2021

Znana pevka je ljubiteljica tetovaž - ima jih kar šest: dve na rokah, po eno pa na nogi, hrbtu in prstancu.

Pred kratkim je Anja Rupel malce stisnila zobe in se podala k mojstru za stalne telesne poslikave oziroma k tetovatorju in si dala vtetovirati lepo, stilizirano vrtnico, ki jo je ponosno pokazala na družbenem omrežju in ob tem zapisala: "Čisto sveža vrtnica."

Sicer je Anja ponosna mama maturantke Lune, ki je tudi uspešna plesalka. Z Alešem Klinarjem sta par že tri desetletja, kar je res lepo število let. So usklajena in prisrčna družina, ki je marsikomu za zgled.

Priljubljena pevka, ki jo je mogoče pogosto videti, kako hiti po opravkih v centru prestolnice, je vedno brezhibno urejena. Ima 55 let, a je videti vsaj desetletje mlajša. Kožo neguje s kakovostnimi kozmetičnimi izdelki, pazi na prehrano in vedno poskrbi za to, da se veliko giblje. To se še kako pozna na njej, a bistvena je energija, ki jo oddaja in s katero vedno znova očara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)