Anja Rupel ne skriva svojega obraza, naredila je nekaj, kar naredi le malokatera, kaj pravite na to

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
3. 10. 2022

Nekatere zvezdnice so zelo občutljive, ko gre za njihov videz in se brez make-upa ne odpravijo niti v bližnjo trgovino.

A med njimi zagotovo ni naše pevke in radijske voditeljice Anje Rupel, ki ne skriva svojih let in svojega obraza. S ponosom se tudi brez trohice šminke postavi pred objektiv in oboževalce razveseli s svojim čisto naravnim videzom. To je naredila pred kratkim in požela številne simpatije.

Preberite še: Vauuu, v garaži voditeljice Melani Mekicar se skriva TA jekleni lepotec, samo poglejte ga! Kaj pravite, ji pristoji?

Jasno je, da Anja vzorno skrbi za svoje zdravje, dobro počutje, pa tudi videz. Kožo neguje s preparati, ki ji odlično ustrezajo, in rezultat je tu! Zagotovo ji svežino obraza zavida marsikatera dama. No, ni vse v negi - nekaj je tudi v odnosu do življenja in pozitivnemu pogledu nanj, kar Anja zagotovo premore v veliki meri!

Njeni lasje so zdaj daljši, valoviti in malce svetlejši, kot smo bili vajeni doslej, a tudi ta stil pričeske ji odlično pristoji. Včasih je veljalo, da bi si morale dame v zrelih letih skrajšati lase, saj to pomladi in osveži, a Anja dokazuje, da ni tako. Še vedno ima lepe, dolge lase, s tako frizuro je res videti kot mladenka.

Zagotovo se gre zgledovati po njeni neobremenjenosti in slediti tistemu, za kar same vemo, da je najboljše za nas. Kajne, drage dame?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)