Anja Rupel naredila izjemo, še nikoli tako iskreno o svoji hčerki Luni, to pravi za njo ...

31. 7. 2023
Deli
Anja Rupel na odru z mikrofonom (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Naša pevka in radijka je hkrati zelo ponosna mama. Z glasbenikom Alešem Klinarjem imata hčerko, ki je zdaj že prava mlada dama.

Anja Rupel je ena tistih znanih Slovenk, ki svoje hčerke ni nikoli pretirano izpostavljala v medijih, le tu pa tam je dovolila, da javnost malce pokuka v njeno zasebnost. Nedavno pa je za revijo Lady naredila izjemo in povedala malce več o svoji edinki, ki ji je ime Luna in je zdaj že študentka.

Preberite še: Opala, Kate Middleton zdaj pokazala svoj pravi obraz (in marsikomu to ni bilo niti malo všeč)

Poudarila je, da Luna ne mara niti tega, da bi objavila kakšno njeno sliko na družbenih medijih, kjer sicer občasno objavi kakšen utrinek iz njenega vsakdana. "Ona je v drugih vodah. Študira farmacijo-kozmetologijo, pleše pa ne več. Poleg tega pridno dela in si služi svoj denar. Dela vozniški izpit. To sicer že traja, a jo spodbujam, da ne bom več "taksi". Malo mi je že dovolj te "službe", tako da sem ji rekla, da ji dam avto, pa naj se pelje kamor koli, samo izpit mora narediti," je bila odločna Anja.

Dobro se ji namreč zdi, da tako ne bo odvisna od drugih oziroma od našega res "lepega" javnega prometa. "Čeprav zdaj tudi z avtom že težko kam prideš, da ni gneče," je še dodala pevka. Sicer pa je njena hčerka zdaj v letih, ko bi se lahko počasi osamosvojila in se preselila na svoje, a Anja je opozorila na omejitve.

Morda vas zanima: Stročji fižol je "kralj" poletja: Razkrivamo recept za preprosto, a okusno jed, ki nikogar ne pusti ravnodušnega

"Zdaj niso časi, ko bi si mladi lahko kupili stanovanje. Potem je aktualen "hotel mama", dokler pač gre. No, seveda sem vesela, da je doma. Tudi če bi šla še kdaj z nama na dopust, bi bila vesela. (smeh) Dokler se Luna ne bo odselila, smo še vedno v družini štirje, če štejem še psa," je razkrila Anja.

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu