Anja Rupel pokazala, kako je uživala s svojim Alešem Klinarjem - in to, kar je zdaj naredil ON, bi le malokdo!

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
1. 11. 2022

Očitno sta se imela res lepo, če sodimo po fotografijah.

Anja Rupel in Aleš Klinar, pevka in glasbenik, sta par že vrsto let in očitno se še dandanes tako dobro razumeta kot prvi dan. Za podaljšan praznični konec tedna, ki ga je obeležilo čudovito in sončno vreme, sta si očitno - tako kot mnoge Slovenke in Slovenci - privoščila "skok" na morje, Anja pa je svoje oboževalce malce "pocrkljala" z lepimi prizori, ki so nastali ob tem.

Vaaau, kako je prisrčen! Sinček Sanje Grohar ima TAKO pričesko, res je pravi mali frajer. Je kaj podoben mamici?

Objavila je tudi svojo fotografijo in jasno je, da je ena od tistih znanih dam, za katere so leta zgolj številka. Še vedno je taka, kot se je spomnijo številni ljubitelji njenih pesmi in energičnih nastopov. Je zelo mladostna in vedno lepo urejena, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)

Medtem ko je sama raje uživala na toplem soncu na obali, pa je njen Aleš zbral pogum in se podal na kopanje. Čeprav se je poletje že poslovilo, nekatere morje še vedno tako navdušuje, da se ne glede na temperature odpravijo vanj. No, sicer trenutno ni še zelo hladno (ima okrog 20 stopinj, kakor kje), a za marsikoga ta temperatura ni nič kaj prijetna. Aleš se je očitno zelo zabaval, ravno tako kot Anja, ki pa je z obale posnela spodnji prizor.

Zagotovo sta si med tem krajšim pobegom iz Ljubljane, ki jo še vedno odlikuje jutranja megla, malce napolnila baterije in si tudi spočila. Brez dvoma sta se imela zelo lepo, kar jima številni iz vsega srca privoščijo - tako kot tudi mi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)