Anja Rupel z nostalgično objavo spomnila na pestra 80-ta leta, poglejte si, koga je takrat objemala

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
16. 7. 2021

Naša pevka je še vedno prava lepotica, pred kratkim pa je pobrskala po svojih spominih in fotografijah, ki so nastale pred več kot tremi desetletji.

Takrat je bila Anja Rupel izjemno popularna pevka, ki je vzbujala pozornost, kjer koli se je pojavila. Družila se je s številnimi znanimi glasbenimi kolegi, ki so jo izjemno cenili (tako kot ona njih). Ob tem so nastali zanimivi prizori, ki so jih ovekovečili fotografi, Anja pa je slike shranila za spomin.

Pred kratkim je tako na družbenem omrežju objavila lepo, črno-belo sliko, na kateri jo lahko občudujemo z njeno takrat zelo prepoznavno krajšo pričesko in s temnimi, skorajda črnimi lasmi. K sebi stiska znanega pevca, hrvaškega kolega Massima Saviča, ki mu v Sloveniji še dandanes radi prisluhnemo.

Anja ni razkrila, ob kakšni priložnosti je nastala ta fotografija, a videti je, da se sama zelo zabava. Massimo je na sliki resnoben, a videti je, da mu njena družba resnično prija. Številni sledilci so prizor pozdravili s simpatijami in naklonjenostjo, oglasil pa se je tudi Massimo, ki je v komentarju zapisal precej zgovorni: "Jaoooo..." Očitno je, da tudi po vseh teh letih drug drugega izjemno cenita in sta ostala dobra kolega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)