Ana Tavčar Pirkovič pokazala belo, klasično krojeno obleko, ki nikoli ne gre iz mode, imate podobno tudi vi?

Ana Tavčar Pirkovič pokazala belo, klasično krojeno obleko, ki nikoli ne gre iz mode, imate podobno tudi vi? (foto: Instagram/osebni arhiv) Instagram/osebni arhiv
24. 8. 2022

Priljubljena voditeljica je spet pokazala kos, ki je lahko pravi modni navdih.

Ana Tavčar Pirkovič je ena od tistih dam, ki zna uspešno kombinirati klasične in trendovske kose oblačil. Pogosto jo vidimo v opravah, ki združujejo oboje, a včasih pa se odloči za kose, ki so malce nostalgični, saj so podobne obleke nosile že naše mame.

Špela Močnik se je lotila tudi TEGA in razkrila, kakšen je bil odziv njenega moža

Med slednjimi je zagotovo obleka, ki jo je pokazala pred kratkim - gre za dolgo obleko bele barve in daljšega kroja, ki je oprijeta in z minimalističnimi rokavčki, ki spominjajo na malce širše naramnice.

Gre za pravo poletno klasiko, podobne obleke pa se zagotovo najdejo v omarah modnih navdušenk, ki vedo, da je treba take kose ohraniti - nikoli se namreč ne ve, kdaj bodo spet postali pravi modni trend.

Očitno je zdaj pravi čas za take obleke - podobne smo v tej sezoni opazili na znanih damah, ki so se v njih sprehodile po mestu. Preden se poletje dokončno poslovi, je treba izkoristiti še zadnje vroče dni in izbrati obleko, podobno tej, ki jo nosi Ana. Tako boste zagotovo v trendu, s pravimi modnimi dodatki pa boste naravnost zasijali, tako kot naša voditeljica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)