Anji Rupel je ponagajal vid, izbrala je očala, ki so modna in ji odlično pristojijo!

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
4. 8. 2022

Z leti pridejo spremembe - tudi pri vidu. Tako marsikdo, ki ni nikoli nosil očal, naenkrat potrebuje ta pripomoček. Kar pa ni nič takega, saj so nekateri ljudje z očali videti samo še boljše in bolj očarljivo.

Med slednjimi je zagotovo naša pevka in radijska voditeljica Anja Rupel, ki je svojim oboževalcem pokazala, da tudi ona nosi očala. Malce ji je ponagajal vid in morala si jih je nabaviti.

Marjetka Vovk v obleki, v kateri je njen pas videti izjemno vitek, noro lepo ji pristoji

Izbrala je čudovit okvir in nam se zdi, da je z očali samo še bolj očarljiva. Vedno je videti mladostno, zanimiva barvna kombinacija okvirja, ki je okrašen s svetlečimi biserčki, pa jo še bolj pomladi. Temnolasi Anji zelo lepo pristoji modra barva, ki dodatno poudari njene rjave oči. Zgornji del očal je temne barve in ta kombinacija je res zelo zanimiva.

"Da se bolje vidim," je hudomušno zapisala ob fotografiji. Njen obraz krasi širok nasmeh in očitno je, da je očala niti malo ne motijo. Če bi tudi vi morali nositi očala pa se temu nekako izogibate, le ravnajte po njenem vzoru - najdite tak okvir, ki vam bo pisan na kožo. Pri izbiri pazite na obliko in barvne kombinacije, pa seveda tudi na funkcionalnost, ki je bistvena. Verjemite, ob upoštevanju vsega naštetega boste še sami presenečeni nad dejstvom, kako lepo vam bodo "sedla" očala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)