Anna Paynich (Kmetija): »Moji eterični eliksirji pomagajo skozi vsakodnevne izzive«

Anna Paynich (Kmetija): »Moji eterični eliksirji pomagajo skozi vsakodnevne izzive« (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
13. 2. 2019

Anna Paynich je zimski solsticij preživela v Stonehengu in tam svojo energijo prečistila, okrepila in nadgradila do te mere, da se je sedaj posvetila izdelavi eliksirjev.

Trenutno ima v svoji ponudbi štiri različne eliksirje, vsak pa seveda služi svojemu namenu. O svojih eliksirjih nam je Anna prijazno zaupala sledeče: »Moji eterični eliksirji bodo pomagali skozi vsakodnevne izzive. Inforimirani so na Stonehengu in izdelani v Angliji v sklopu projekta za bolj kakovostno življenje.

Anna Paynich

Moj eterični eliksir v roza steklenički (Pink Rose eliksir) bo dvignil energijo iz spolnih organov do srca in tako zaplamtel ogenj med osebama ter ju popolno tantrično povezal. Mešanica pačulija in Yang-Yanga z roza vrtnico predstavlja afrodizjak, ki stimulira in odpira široke razsežnosti ljubljenja na duhovnem - višjem nivoju. Uporablja ga lahko tudi posameznik sam za večjo povezavo s sabo in za dvig svoje notranje moči ter kreativnosti.

Drugi, Blue eliksir je namenjen za antistres, za alfa stanje (meditacijo). Mešanica limonske trave, organske sivke in bosvelije izboljša razpoloženje, sprošča in prinaša dobro voljo z več energije. To je eterični eliksir, ki bo pomagal doseči alfa stanje, v katerem človek odvrže bremena, problemi postanejo manjši in tako lahko oseba hitreje preide tudi v meditativno stanje brez misli.

Za super aktivacijo bo poskrbel Green eliksir. Ingver, črni poper in cedra bodo poskrbeli za jasnost, samozavest in boljšo koncentracijo. To je eterični eliksir, ki bo aktiviral možgane za boljše učenje in razmišljanje pri delu. Z njegovo pomočjo postanemo učinkoviti na poslovnem področju, višji je tudi aktivni izkoristek v krajšem času. Ingver deluje protibakterijsko, protivnetno, protibolečinsko, spodbuja imunski sitem, pospeši cirkulacijo, zmanjšanje utrujenost ter pomaga pri obnovi po prekrokani noči. Črni poper pa ogreje telo in duha ter pospešuje prekrvavitev.

Za theta stanje  in globoko spanje je namenjen četrti eliksir, ki sem ga poimenovala Violet eliksir. Je eterični eliksir dobrega spanja iz kamilice, sivke in majarona. Spanje, ki je kvalitetno ne rabi biti vedno tudi dolgo. Eliksir poskrbi, da je oseba v theta stanju čim dalj časa spanja. Spanec je edino brezplačno darilo bogov, je zapisal že grški filozof Plutarh.«

Pravilna uporaba je pomembna

Anna s svojim znanjem seveda tudi prijazno svetuje, kako se njene eliksirje pravilno uporablja, kar je seveda zelo pomembno, če želimo doseči želeni učinek.

»Da bo njihovo delovanje celostno priporočam vse štiri. Da pa bo izkoristek čim večji je priporočljivo tudi zmeditirati. Eliksir namažeš po sencah, na sinuse, pod nos in notranjo stran zapestij. Nikoli ne mažeš eliksirjev enega čez drugega, ker izgubijo svoj namen. Sama zjutraj uporabim green eliksir za delo, opoldne blue za sprostitev, popoldan pink za povezavo s sabo in zvečer violet za spanje. Lahko tudi večkrat na dan enakega, npr. blue 3 x na dan ali green večkrat v službi in potem doma blue....«

Ob nakupu podari še kristal

Videti je, da se je Anna poleg prečiščenih energij in različnih pozitivnih vibracij v Stonehengu nabrala tudi podjetniškega prijema, saj pravi, da ob nakupu njenega eliksirja kupcu pripada tudi kristal, ki mu ga podari. »Kristal, ki ga podarjam, moč eliksirjev poveča. Eliksir se namaže na kristal ter se ga čez noč postavi k postelji. Kristal s svojim blagodejnim energetskim učinkom povzroči določene spremembe v avri in v kombinaciji z eliksirjem pomaga doseči zadani cilj.«

Anna Paynich je svoje znanje iz Kmetije, kjer je pridno izdelovala eterična olja, nagradila do te mere, da sedaj s svojimi eliksirji pomaga ljudem doseči bodisi tantrično povezavo, meditacijsko umirjenost, aktivacijo možganov, ali pa doseg theta stanja in z njim globokega spanca. 23. marca bo na svoji vikend delavnici v Cankarjevem domu na Vrhniki svoje široko znanje delila tudi s preostalim svetom, pardon ljudmi, ki se bodo dovolj hitro prijavili na številčno omejeno delavnico ter ob tem v dar prejeli tudi eliksir in bunkico želja.

Aleš-Rod // Foto: Aleš-Rod, Anna Paynich (osebni arhiv)