Anna Paynich: S pomočjo eliksirja, kristala in sveče do spolnega vrhunca!? (VIDEO)

Anna Paynich: S pomočjo eliksirja, kristala in sveče do spolnega vrhunca!? (VIDEO) (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
24. 2. 2019

Anna Paynich s svojim eliksirjem, ki ga je poimenovala Mavrični pleasure, obljublja prenovo ženskega spolnega organa oziroma Joni od znotraj.

Anna Paynich se je po sodelovanju v šovu Kmetija lotila izdelave najrazličnejših eliksirjev, ki so namenjeni temu in onemu. No, eden izmed njih je tudi tako imenovani Mavrični pleasure, ki je sestavljen iz olj breskovih koščic, šipkovih semen, grozdnih pečk, čajevca in bergamotke.

Čemu služi eliksir Mavrični pleasure?

Eliksir naj bi pripomogel k celostnemu liftingu ženske Joni od znotraj. Mešanica olj poskrbi za dvig čustvenega ravnovesja, obnovo sluznice, ima antiseptični učinek, antimikrobni učinek, vsebuje vitamin E, betakaroten, folno kislino, linolenske kisline ter vitamina A in C, ki stimulirata tvorbo kolagena in pomlajujeta. Olja imajo antioksidacijski učinek, jačajo mišice in krepijo imunski sistem. Eliksir Mavrični pleasure naj bi bil primeren zanjo in zanj, ko se združita skupaj v popolnosti.

Z eliksirjem nadgradila Joni kristal

Darja Furek je kreatorka Joni kristalnega treninga. Joni kristalni trening je trening, kjer uporabimo izbrani kristal za krepitev mišic medeničnega dna, nego ženske spolne energije in emocionalno balansiranje.

Anna Paynich je s svojim eliksirjem nekako nadgradila sam Joni kristalni trening, saj ta kristal oziroma poldragi kamen pred vstavitvijo v nožnico namaže z eliksirjem in zatem sledi, kar mora slediti (video).

Piko na i predstavlja sveča Pogonka

Da bi celotna zadeva potekala do potankosti tako kot mora, je dobrodošla bojda tudi uporaba tako imenovane sveče Pogonke. Anna je prijazno opisala tudi delovanje le te.

»Ko prižgeš svečo Pogonko, lahko hitro opaziš, da gori drugače od drugih sveč. Sveča bo začela počasi goreti v svoje jedro. Zunanji rob, bo ostal kot nekakšna pregrada med vami in med plamenom. Ta rob ponazarja okove, ki vas držijo in pregrade, ki vas ločujejo do nečesa, kar bi radi. Rob sveče se bo počasi stalil, tako kot se bojo počasi talili vaši okovi, vaše pregrade.«

Vas zanima kako?

Na svojih delavnicah Anna s pomočjo aktivnih vaj, ki so namenjene parom, vso zadevo do potankosti obrazloži in tudi prikaže. Pravi, da na delavnicah povežejo moški in ženski princip ter ga duhovno dvignejo. »S praktičnimi vajami prebujamo spolno moč, povezujemo moško in žensko energijo v eno, čistimo karme prejšnjih partnerjev ter se tantrično masiramo z novim eliksirjem.«

V video prispevku si lahko med drugim ogledate, kako je videti Joni kristal ali poldragi kamen, kako se ga pripravi za vstavitev v nožnico ter kako nato vse skupaj poteka..


Aleš-Rod

Foto: Aleš-Rod