Anna Paynich ustvarja eliksirje zdravja: “Z vtiranjem lahko preprečimo raka”

Tia Anna je svoje eliksirje izpopolnjevala v Angliji. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Lady
25. 4. 2019

Ljubiteljica mode in kulinarike Tia Anna Paynich, ki smo jo spremljali v kar nekaj resničnostnih šovih, je pred kratkim ustvarila prav posebne eterične eliksirje, ki jih je informirala na Stonehengeu in izdelala v Angliji v sklopu projekta za bolj kakovostno življenje.

“Vse več je nesrečnih in bolnih ljudi. V ta namen sem po svojih prvih štiri eliksirjih v omejeni izdaji, ki sem jih dodatno informirala v Angliji na Stonehengeu, odšla informirat nove eliksirje na Portugalsko. Ideja za recepte eteričnih olj je nastala že v resničnostnem šovu Kmetija,” je povedala Anna.

“Posebno močna energetska točka je bila na drugem bregu Lizbone, kjer stoji 110-metrski Kristus. Pot do njega je bila dolga, z vlakom, trajektom in avtobusom na 100 metrov nadmorske višine v hrib. Povezala sem se z energijo svetega mesta in dodatne informacije zdravja dodala v svoje nove eliksirje. Glede na narejene licence in izobraževanja za mojstra reikija, theta terapevta, 'access consciousnes' praktika in refleksoterapevta sem svoje znanje in simbole sprogramirala tudi v kombinacijo eteričnih olj, ki jih vsak eliksir zajema. Tako je nastal recept za imunoksir iz čajevca proti bakterijam in glivicam, ki pomirja, razkužuje, deluje protivnetno, iz rožmarina deluje stimulativno, krepi telo, iz limone uničuje klice v zraku, izboljšuje telesno odpornost, dodana sta timijan in žajbelj za vzpostavitev in spodbuditev zdravih celic. Imunoksir zajema tudi sedem kristalov: ametist, karneli, žad, avanturin, lapis, kameno strelo in jasper,” pove Anna.

Masaža za krepitev prsi

V njeni zbirki so tako nastali štirje eleksirji. “Eliksir Breast je namenjen posebej ženskam za masažo in častitev dojk. Dodano je olje koščic breskve, ki s programirano informacijo preprečuje nastanek tumorjev in cist. Dodano je olje šipkovih semen, grozdnih pešk, vrtnice, vijolice in limonske trave. Koščice, lubje in listi vsebujejo nizke koncentracije cianida, ki se šteje za terapevtsko sestavino zlasti za raka (tumor). Z vtiranjem eliksirja, masažo prsi boste dame krepile prsi, spodbujale notranjo elektrarno moči in se povezale s svojim srcem. Potem je tukaj še eliksir Happy face, ki je namenjen tako moškim kot ženskam za zdravljenje notranjih bojev, za sprostitev blokad, težkih travm in za spodbujanje hormona sreče, za dvig serotina in oksitocina. Veselje do življenja spodbuja eterično olje klinčkov, janeža, cimeta, muškatnega oreščka, nam pomaga uresničiti potenciale. Bergamotka pomaga, da se prepustimo življenju, se spomnimo otroka v sebi in si pričaramo radost ter igrivost. Nasmešek se sam razleže čez cela usta. Četrti, zadnji iz kolekcije special edition je Rainbow, mavrični eliksir, ki je namenjen za negovanje spolne energije, tako ženske kot moške. Skreirala sem ga iz olja breskovih koščic, šipkovih semen, grozdnih pešk, čajevca in bergamotke. Eliksir pripomore k celostnemu liftingu ženske maternice – joni od znotraj. Mešanica olj poskrbi za dvig čustvenega ravnovesja, obnovo sluznice, ima antiseptični učinek, antimikrobni, vsebuje vitamin E, betakaroten, folno kislino, linolske kisline, vitamina A in C stimulirata tvorbo kolagena in pomlajujeta, olja imajo antioksidacijski učinek, krepijo mišice in imunski sistem. Primeren je zanj in zanjo, ko se združita skupaj v popolnosti v spolnem odnosu. Sodelujem tudi s terapevtko Darjo Furek, kjer ženske na njenih joni kristalnih treningih uporabljajo mavrični eliksir, namažejo ga na kristal, vstavijo v maternico – joni in trenirajo tako medenično dno kot čiščenje karm bivših partnerjev, čustvenih blokad,” še doda Anna.

Besedilo: MIMA // Fotografije: Primož Predalič, osebni arhiv