Ana Haložan nas bo decembra zastopala na miss Universe 2015

Ana Haložan nas bo decembra zastopala na miss Universe 2015 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
27. 10. 2015

18-letna Ana Haložan iz Slovenskih Konjic je pred dnevi postala nova miss Universe. A mlada in neizkušena Ana bo imela kar težko nalogo, saj jo čaka izziv, ki mu bo morala biti kos. Ljubiteljica smučanja predvsem upa, da bo na svetovnem izboru decembra odlično predstavila našo malo državo, saj je prav to njena nova zadolžitev.

Zakaj se je Ana odločila prav za lepotno tekmovanje miss Universe in kaj bodo pravzaprav njene zadolžitve?

"Glede na to, da izbor gleda milijon ljudi po vsem svetu in je na tekmovanju 180 predstavnic posameznih držav, svojo predstaviš v svetovnem merilu. Moja zadolžitev je zato vsekakor, da svetu predstavim našo malo državo. Izbor Miss Universe je vsekakor na zelo visokem nivoju. Tu so misice, ki so inteligentne, z ambicijami, tako da se tudi po tem razlikuje od ostalih tekmovanj. Vsekakor pa vse živimo zdravo življenje, brez drog, alkohola in podobnih stvari, tako da smo poleg vsega še zdrave in dobro telesno pripravljene."

Svetovni izbor za miss Universe bo decembra, zaenkrat pa se še ne ve, kje natančno bo potekal. Ana si najbolj želi, da bi bilo tekmovanje v Ameriki.

Priporočamo