Anže Kopitar: Ines je že visoko noseča!

Anže Kopitar: Ines je že visoko noseča! (foto: Goran Antley) Goran Antley
1. 8. 2016

Kot smo v reviji Nova poročali že pred tedni, je soproga našega najboljšega hokejista Ines Kopitar že drugič v veselem pričakovanju. Anže bo, kot kaže, že kmalu vnovič zibal.

V zadnjem času so se pojavila glasna namigovanja, da naj bi se družinica Kopitar kmalu povečala za še enega člana, in čeprav Anže teh govoric ni želel komentirati, je na svojem profilu na Instagramu objavil kar nekaj fotografij, na katerih je njegova lepa soproga sumljivo zaobljena. A našim očem nič ne ostane skrito. Tako smo na poslovilni tekmi hokejista Tomaža Razingarja v blejski hokejski dvorani ujeli Anžetovo drago Ines z že lepo zaobljenim trebuščkom, družbo pa ji je delala hčerkica Neža. Kapetan Los Angeles Kingsov je torej poskrbel za še eno lepo novico na svoji življenjski poti. Hčerkica Neža je sicer že poskrbela za velike spremembe v družini priljubljenega hokejista. Anže je nad vlogo očka navdušen in pred kratkim nam je zaupal, da česa tako čudovitega ni pričakoval.

"Na začetku sem mislil, da je starševstvo nekaj dobrega, zdaj pa vidim, da moja pričakovanja niso bila dorasla temu," je pred dobrim mesecem povedal v intervjuju za našo revijo. Kmalu pa se bo očitno njegova sreča še podvojila.

OTROK NE BO SILIL V HOKEJ

  • Čeprav mu hokej daje ogromno radosti, pa svojih otrok ne bo potiskal v hokej, temveč nasprotno. Kot je povedal Anže, bo naredil vse, da njegova Neža ne bo igrala hokeja.

Tekst: Maja Muhič
Foto: N. Divja, Goran Antley

Priporočamo