Anže Kopitar: Oboževalke moti njegova punca

Vir: Nova
21. 6. 2012

Medtem ko je punca Anžeta Kopitarja, Mariborčanka Ines, v Sloveniji dobro sprejeta in komaj čakamo njun nadaljnji korak, morebitno poroko, je njegovim ameriškim oboževalkam Ines trn v peti.

Z zmago Anžetovega moštva LA Kings je postal naš hokejist prepoznaven in zaželen tudi med Američankami, predvsem tistimi, ki lovijo bogataše in ki se jih uspešni in bogati športniki raje v velikem loku izognejo.

Tako kot je Anže postal slaven in zaželen, je njegova punca postala nezaželena. Proti Ines tako obstajajo številni škodoželjni komentarji, na forumih pa njegove oboževalke že prav tekmujejo, katera bo bolj udrihala čez njo.

Pojavili so se komentarji, da je Ines le 'njegov privesek', 'nezaželena prtljaga', 'punca, ki nič ne dela', 'punca, kateri Anže zaradi dolgoletne zveze ne reče adijo, ker se mu smili' ali 'punca, ki le zapravlja Anžetov denar'.

Poleg takih žaljivih komentarjev so se na forumih pojavile tudi punce, ki trdijo, da ima Anže ljubico, in to ne le ene, celo več njih, in to že več let, medtem ko živi z Ines. Tako se punce pohvalijo tudi z zelo podrobnimi informacijami, da naj bi bila Ines posesivna, da naj bi bil Anže ves čas v stiku z ljubicami, celo med njunim skupnim dopustom v Palm Springsu.

Anže se zaveda negativnih posledic

Prav sredi največjega slavja pa je zaljubljencema Ines in Anžetu zagrenil lepe trenutke nekdo, ki je vdrl v Inesin zasebni profil na Facebooku. V javnost so prišle slike, za katere je želela, da ne bi.

Anžetov predstavnik za javnost Luka Dolar je zapisal: »V preteklih dneh so vdrli na Facebook profil osebe, ki je Anžetu zelo blizu. Brezpredmetno se mi zdi razglabljati o tem, kako podlo je takšno dejanje. Obveščam vas le, da je zadevo v roke že prevzelo vodstvo LA Kings, ki bo izsledilo storilca in temu primerno ukrepalo.«

Hkrati pa nam je še zaupal: »Anže ni jezen zaradi teh dogodkov, saj se dobro zaveda, kaj uspeh, ki ga je dosegel, prinese. Hkrati pa ima z mediji tudi slabe izkušnje, saj včasih njegove izjave vzamejo iz konteksta, kot je bila na primer ta o poroki. Ameriški novinarji so to izjavo skorajda izsilili iz njegovih ust in jo priredili tako, kot da je napovedal poroko, čeprav je v resnici ni. Sicer pa v Ameriki novinarji do njega ne morejo priti osebno, nimajo njegove telefonske, v stik pridejo le prek njegovega kluba, poleg tega pa se morajo vnaprej dogovoriti, o čem bo tekel pogovor, torej le o športu, ne o zasebnih stvareh.«

Seveda je drugače v Sloveniji, kjer Anžetov uspeh spremljamo, že vse odkar je dosegal prve uspehe doma in potem na Švedskem. Ves čas pa je zanimivo tudi njegovo zasebno življenje, še zlasti mu srečo z njegovo dolgoletno punco Ines privoščijo vsi iz Slovenije, ki so zadnje tedne noči preždeli pred televizorji in spremljali njegovo zgodbo, pravo pravljico o uspehu.