Anže Kopitar: Paparac ga je na otoku Vis ujel z družino na jahti!

27. 7. 2015

Poletje je čas, ko si vsi privoščimo oddih in se naužijemo vsaj malo morskega zraka. Naš najboljši hokejski igralec Anže Kopitar si morski oddih lahko privošči na najboljši možni ravni – na udobni jahti med dalmatinskimi otoki.

Na naš že zelo znani elektronski naslov nova@adriamedia.si smo prejeli naslednje obvestilo: "Imam nekaj slik hokejista Anžeta Kopitarja in jahte, na kateri je bil z družino, pa tudi sliko, na kateri obiskujejo Modro jamo na otoku Vis."

Kot kaže, se je Anže s celotno družino, ženo Ines in hčerkico Nežo, s svojo mamo in očetom, na počitnice odpravil na plovbo med jadranskimi otoki. Eno izmed najbolj priljubljenih počitniških dopustovanj si odlični hokejist seveda z lahkoto privošči, tak oddih pa mu ustreza tudi zato, ker so to aktivne, a hkrati zelo individualne počitnice, prilagojene njegovim željam, nevezane na agencijo in hotele. V svoje brezskrbne in sproščene počitnice so vključili občasne izlete na najbolj obljudene turistične točke. Tako so nastale tudi te fotografije, saj si je celotna družina Kopitar privoščila ogled največje znamenitosti na otoku Vis, Modre jame. Z izletniško barčico in drugimi turisti so se odpravili v notranjost jame. Naš paparac je ob tem povedal: "Izlet je stal 50 kun na osebo. Bil sem zelo vesel, ko sem od blizu srečal našega hokejskega asa. Res so luštna družinica, zelo sproščeni. Anže in njegova žena nista bila v kopalkah, najbrž, kot je videti tudi na slikah, sta jih imela spodaj, čez pa kratke rokave in kratke hlače. Anže je bil navdušen nad jamo, deloval pa je zelo dostopen in ljudski. Opazil sem tudi, da je res zelo nabit, poln mišic. Nosil je sončna očala, mislim pa, da ne toliko zaradi zvezdništva, ampak prej zaradi sonca, ker je bilo res sončno in vroče. Oba z ženo sta bila zelo pozorna na dojenčico, žena je zelo prikupna, materinska."

Po koncu izleta so se vrnili na svojo veliko jahto s 'fly bridgem', ki je po oceni paparaca merila več kot 15 metrov v dolžino in okoli pet metrov v širino. Barka je imela še pomožni motorni čoln, s katerim so se lahko dopustniki podali na obalo, saj so tako veliko jahto zaradi globokega podpalubja lahko zasidrali le daleč od obale. Na koncu nam je paparac še navdušeno povedal: "Na dopustu pa niso pozabili niti na svojega domačega ljubljenčka. Kot smo videli, so imeli s sabo na barki še enega družinskega člana, in sicer psa, rjavega kodra!"

Resnično idilične počitnice, prve z novorojenko Nežo, bo družinica zagotovo za vedno ohranila v lepem spominu, saj so se na dopustu in med opisanim izletom tudi ves čas veliko fotografirali.

NINA KEDER, foto: N. Divja, Facebook

Značke: Anže Kopitar